![]() |
yazık şimdi size bütün futbol dünyasından koptunuz siz :D |
orda can derdindeyiz biz...sen neyden bahsedion:D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
afiyet olsun valla... ben bamya yiycem hıhhhhh.......hiç sorun değil benim için....::D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet biz bamya yicezz mehlika ile:D sen zaten hep keyif derdindesin, şaşırmadım çay içmene die:D diğerlerini de kesin sen teşvik etmişsindir çay içmeye:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet,ilet lütfen İbrahim ya... :D Bu nimetler varken eve dönülür mü ya ? :D giyecekler de Vakko,Roman,Adidas,Nike falansa katiyen eve dönmüyorum.:D Senin hakkını Mehlika'ya vermeyim artık ya:D Kızcağız da jambon falan yesin biraz...:D |
jambonmu yok ya ben öle şeylerden pek hazetmem ben bamya ve balıkla mutluyum:D:Dadada yane:D:Dbu arada bol limonlu olsun ablacım bak hastayım zaten kırma BENi:D:D:D |
Alıntı:
ablam ablam canım ablam...gülüm balım ablamm:D:D((nerden esti bilmiomm:D:D)) senin küçük yakı$ıklı nerdee:D:D:D babasıyla mı... yazık napıo o annesizz:(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Valla Mehlika ben de bol limonlu bamyaya bayılırım ablası...:D Tamamdır,bamya pişmeye başladı,bir tabak sana gönderiyorum.:D http://www.islamkadini.com/resim/bamya-yemegi.jpg |
Alıntı:
ablacım ben biz adadayken naptını kastetmi$timm:D:D:D ama söleme biçimimde eksiklik varr:D:D:D öp benim içinn...:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
tşk ama bu bana yaptıgın en buyuk kötuluk midem agrıyo kac gundur yemek yıyemıorum ve en sevdıgım yemek karsımda sadece görüntüsü:(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tşk ...benim midem agırır zaman zaman yanı dr lar bişey demediler ama bazen tutuyo agrısı .. |
Geçmiş olsun Mehlikacığım...Kendine iyi bak,sağlık ihmale gelmez...Yazan : Bir anne... :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
estf ablacımm... a$ır a$ır..benim hakkımıda all:D:D:D son zamanlarda i$tahsızımm biraz:D:D:D |
valla eline sağlık süper olmuş:) |
Alıntı:
ee herkesin yemeği hazır bizimkiler nerde ablam yaa :(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://img472.imageshack.us/img472/2...copy8bxrh8.gif Afiyet olsun...:D :D :D |
Alıntı: