![]() |
Çağla'dan kan kaldıysa,girersin...:D :D :D |
o da doğru :D:D:D |
cok gzl olmus eline saglık.. bu arada tsk ederim agız tadıyla bamya yedirdigin için:D:D ya bi de cok ii kalpli olduumu düşündüm bi an :)(umarım bişiey olmamaıstır:D:D) |
Bamyayı beğendiğine sevindim Mehlika,zaten ikimizden başka yiyen yok... :D :D :D |
bamyamı :D ıyıkı adaya ben dusmemısım :D |
alpler ablacımm hani saydığım yemekler vardı yaa onlar dışında ayrım yapmıyodum hani :D:D:D onların arasında bamya da var :D:D yani ben uyumlu biriyim :D:D saydığım o yemekler dışında yemek falan ayırtetmemm:D:D |
Ya sen adaya gel,sana da jambon var,geyik eti var... :D Yemek zorunda hissetmeyin kendinizi... :D Bizi kurtar hele sana et,balık v.s. hazırlarız.. :D |
Alıntı:
Maşaallah,hiç ayırt etmiyormuşsun...:D :D :D Sen en iyisi yediklerini say,yediklerinin listesi daha hafif gibi...:D |
:D:D:D aaa ne ki sanki ablam yaa altı üstü 10-15 yemek :D:D:D |
Alıntı:
hee o zman olur :D bır an banada onları yedircegınızı tahmın edınce vazgecıyordum :D |
sen gel gel ufuk :D:D:D |
Alıntı:
tehtıh etme benı :D ben alpler aplanın koruması altındayım :D:D |
kadere bak yaa dün rüstemin oğluyla beni kaçırıyolardı bugün adadan kurtarma planları yapıyoruzz :D:D:D:D |
tehdit mi aşkolsun :D:D |
Alıntı:
ee hayat bu bı bakmassın rusteme kacıon :D bı bakmıssın adaya dusuon bellı olmas :D |
ya yaa...:D:D kıyamet alemeti bunlar hep :D:D:D |
Alıntı:
bılmem burdan bakınca pekte gonulden mutlu karsılama gorunmuyor :D |
başımız üstünde yerin var :D:D:D ne tehditi :D:D |
bılmem valla :D pek ıcten degıl bu sozler adada yalnız kalmayalım allah korusun cınayete kurban gıderım falan :D:D alpler abla kurtar benıı :D |
:D:D korkma korkmaa...:D:D |
Yine süpersin kardeşim, ellerine, yüreğine sağlık:D Ama arkadaşım ölen yılancağız noldu, ben orada kaldım, onu orada öyle ölü ölü bıraktık mı, onuda alıp götüreydik, yerdikkkk... |
Alıntı:
|
y.o.k bişey ablacım yaa :D:D ufuk bizi kurtarmaya gelcek yaa...:D:D ona yapacağımız hoşgeldin partisinden bahsediyoduk :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
afiyet olsun arkadaşım :D:D Orada olupta kötü kalpli kimse yok benim için :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ona da yaranamıyoruzz :D:D parti yaocaz daha ne istiyoo :D:D ufuukk duydun muuu :D:D:D:D |
Partide bamya var diye korktu galiba ya... :D :D :D |
olur mu :D:D ben ona ellerimle sarma sararım((nerden buluyosam)) karnıyarık yaparım :D:D pastalar börekler yaparım ((yalanın vergisi y.o.k :D:D:D)) yeter ki gelsin kurtarmaya :D:D:D |
Alıntı:
|
Ne vergisi ya ? Adada vergiden muafız zaten dönüp dönmeme konusunda çok kararsızım...adada olmanın bir güzelliğini daha hatırlattın Elif :D :D :D |
Alıntı:
|
:D:D her zaman :D:D bak ablacım parlak fikirlerim var...:D şimdi biz orda kalcaz diyoruz yaa ... hani mutlaka dönenlerde olcak .. biz ada da kendi imkanlarımızla böyle küçük bi otel inşaa edelim :D:D tamamen doğal :D gidenlerde otelin reklamını yapsın :D hem güzelim ada canlanır hem biz doğal ortamda yaşarız herşeyden uzak hemde gelir olur bize :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Güzelmiş saol abi :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:45 . |