![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Para bol derken,adadan kurtulduktan sonra bollaşacak anlamında yani :D Yaşadıklarımı anlatan bir belgesel hazırlayıp kanallara satmayı düşünüyorum.:D |
Alıntı:
|
Sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...:D Çorbada tuzumun bulunması iyi olur.:D |
düsün yah :d ada iyidir 4 tarfı su kacıs yok :D |
Alıntı:
|
Onun için kurtarıcıların arasında Kürşat yok,demek ki :D :D :D |
Alıntı:
|
Ne yapayım ama İbrahim,ilk aklıma gelen oydu..:D söylemeden önce dokuz kere yutkunmayı unutmuşum...:D :D :D |
sana benden alkış ben bu kadar açıksözlü olamazdım herhalde :D |
hepimiz beşiktasLıyız ne olcaki :D kardeş kardeş gecinir gideriz avşa adasında :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kürşat geyik etiyle besleniyoruz be ablası,ne Avşa'sı ?:D Tabi bu arada tropikal meyveleri unutmamak gerek..:D |
Alıntı:
|
Canım laf aramızda derken tabi ki Kara Kartallar arasında...:D Tatil yetmedi herhalde Kürşat'a ? Gel,gel,turistler de var Kürşat..:D |
awşadan sewgilerLe :D muck :D |
Kürşat ,biz olmadan mı gittin,cık cık...:D |
ben düstüm apla :D adaya :D memnunmda hani haLimden :D |
Ya sen Avşa'ya düşüyorsun da biz neden ıssız bir adaya düşüyoruz.:D İbrahim çabuk buna bir çare bul ya ablası...:D |
Alıntı:
|
İbrahim animasyon falan da var de de düşüp bayılayım...:D |
Alıntı:
|
O da var,tabi...Kim bamya pişirecek sonra ? :D Mehlika açlıktan gider Allah korusun...:D Neyse hadi kendi aramızda animasyon da yaparız artık. :D Yalnız alev yutma kısmı olmasın...:D |
awşa da güneş bir baska doguyor :D |
Oooohhh,ooohhh...Kürşat kendi kafasına öre takılıyor maşaallah...:D Güneş doğarken uyanık oluyor musun ki ?:D |
:) hiç uyumuyom yada hiç uyutmuyolar yada hiç ayık olmuyom yada ben ayı Güneş sanıyom :D |
:D :D :D Ay ile güneş aynı zaten,dert etme...:D uyuyarak ömrünü geçirmeyerek en doğrusunu yapıyorsun...:D Bu sözün üzerine ben gidip yatayım bari, güneşin doğuşunu görmeme az kaldı.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
unutur muyum hiç abicim ...:(:( aşkoolsunn ...:bawling::bawling: |
Alıntı:
Unutulur unutulur... Bu hayat böyledir dostum Yaşanan gün mazi olur En değerli hatıralar Bir gün gelir unutulur En acı dermandır yıllar Sen dursan da dünya döner Kalbini dağlayan yangın Yavaş yavaş küle döner Aklıma geldi nedense...Biz seni unutmayız Elifciğim,senin de bizi unutmayacağını biliyorum. |
kim neyi unutuyo onu anlamadım pek? |
Kimse kimseyi unutmuyor Mehlika,endişenme...Elif,okullar açıldığı zaman internete sık giremeyeceği için beni unutmayın demişti de,ordan buralara kadar geldik...:) |
hıı..elifcim seni unuturmuyuz ask olsun... bende olamayacagım ..gerci ne yapar eder girmeye calsısrım da....ama sizler beni unutmazsınız dimi yoksa bende kaygılanıcam... |
Hiç kimse sizi unutmuyor,endişelenmeyin...Sizler unutulacak kişiler misiniz ? Sizi çooooooooook seviyoruz...:) |
ANNEM....bizde sizleri cooookk seviyoruz... |
Öpüyorum canım,iyiki varsınız,neşe kaynağımızsınız,hayata bağlayanımızsınız..Sizsiz bir hayat düşünemiyorum.Evlat gibisi var mı ? Çok duygulandım şimdi ağlayacağım ya... İyi akşamlar... |
ağlama ablacım..:(:( böyle bi aile olduk biz...insan nasıl unuturki ailesini...seviyorum sizi....:):););) |
Türkiye`de Saat: 06:38 . |