![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu senaryodan kazanacağın para yemekle bitmez be kardeşim...:D Eğer bitecekse de ben bitireyim yani...:D |
Abicim süper olmuş.Eline sağlık.Çalışmalarının dewamını dilerim.10 üzerinden 10 weriorm. |
+ rep |
bir haftalık gecikmeye değmiş doğrusu :D |
:D:D bencede.. |
Ya ßu araDa küÇük dediqiNiz kıZ 17 ya$ınDaa :D:D:D:D |
illa bana sataşacak bişe buluyosunya kutluyorum senii:):):) kaç bölüm olacak bu ya yalan rüzgarı gibi yıllarca izleriz heralde:D:D::D....çok keyifli ama emeğine sağlık canım:):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
eeee nolmuş.... ünlü güftekar Teomanın dediği gibi daha 17 17 17 dememizi mi bekliyorsun :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ah balacım ah bi bilsen bu sheker dediğimiz şey aslında cadıdan da betermişte haberimiz yokmuş... Bana bana dedi ki eğer konuyu açmazsan seni kurbağaya çevirir sonra da yılanlara yem ederim yaaa :(:(:(:( |
Tehdite bak ya....:D |
kötüymüş değil mi ablacım :(:( |
Kötü hafif kalır ya İbrahim...:D Shekerim senin gibi şeker bir kız söylememiştir bunları değil mi ?:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yine güzel olmuş . teşekkürler . |
1 numaralı açıklama : Alıntı:
2 numaralı açıklama: Alıntı:
Şimdi hangisine inanayım shekerim...:D :D :D ama abla 1 dakika öncesini bile hatırlayamıyorum diyorsan,o zaman yorum yok.:D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bak nasıl yazdım bende iki dakikada :D |
Alıntı:
|
aaaaaaaaaaaaaaa dün yoktum,burada neler olmuş...Birbirinizi yiyeceğinize şekerleri yiyin ya...:D |
ben rejime girdim hiçbirşey yemiyorum artık :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Neyse,sağ salim şu adadan kurtulalım da hayırlısıyla,gerçekler su üstüne çıkar nasıl olsa...:D |
Türkiye`de Saat: 23:35 . |