![]() |
gezegen diyologları mars: kaç kere dedim bu iş olmaz bırak peşimi diye neptün: ya benim olursun ya kara deliğin dünya: bırakın kızı nen jüpiter: sen sen ufaklık gel bakim buraya uranüs: buyur abi bi mesele mi var jüpiter: güneş dingili tutuldu artık sistemin sefiri benim haraçları ben topluyorum bundan sonra güneş: ehmmm bi durum mu var pluton: lan tosbağa merküre venüse şapur supur bize yarabbi şükür donduk burada venüs: ooo kimleri görüyoruz tatil yaramış abi kilo almışsın marduk: eyvallah koçum şöyle bir samanyolu turu attum geldim eee ne var ne yok sistemde venüs: marabanın hali perişan güneş her gün arkamdan kızgın demir batırıyor. jüpiter lavuğu haraç kesiyor.dünya marsa sulanıyor.plüton zatürre oldu. Venüs:Piştt yavru köpek Pluto soğukmu nan orası,Üşütme nan sıkı giyin çırcır olursunn Pluto:Nan dalga geçme tanrıca manrıca dinlemem çizeriim valla Güneş:Yakarım hepinizi gereksiz polemiğe girmeyin Pluto:Sıkıysa yakta görelim senin tehtitlerin anca bi tarafının dibindekilere söker Dünya:naber kıs mars bi makas ver bakimm Mars:Sululuğa gerek yok dünya Dünya:Bütün suyum senin olsun anam -uhuuuuu komşu bizde tuz bitmiş yemek yarım kaldı bi tutam tuz verebilcenmi bana -koş kızım mars teyzene tuz götür.. -bana ne bana ne götürmem onun uydusu bana asılıyo.. -ay senin yüzeyine noldu olmuş oyle?? -nolmuş? -bende onu diyorum işte nolmuş? -ulan ben senin. sen gaz veriyon dimi lan güneş bunlara. olm gün gelecek hepinizin üstüne gölgem düşecek. |
Dünya:naber kıs mars bi makas ver bakimm Mars:Sululuğa gerek yok dünya Dünya:Bütün suyum senin olsun anam :D:D:D.bu çok anlamlı ve güzelmiş:D |
venüs: ooo kimleri görüyoruz tatil yaramış abi kilo almışsın marduk: eyvallah koçum şöyle bir samanyolu turu attum geldim eee ne var ne yok sistemde venüs: marabanın hali perişan güneş her gün arkamdan kızgın demir batırıyor. jüpiter lavuğu haraç kesiyor.dünya marsa sulanıyor.plüton zatürre oldu. :D:D kirlilik gezegenlere kadar sıçramış :D yakında yaralama, gasp, derin devlet, terör bunlarda da başlar :D:D |
Türkiye`de Saat: 06:48 . |