![]() |
Emniyet kemeri :P http://img67.imageshack.us/img67/440...tkemerice3.jpg yurt dışında yapılan bir araştırmaya göre resimdeki gibi takılan emniyet kemeri kaza riskini %45 daha azaltıyor |
eşi çok konuşan erkekler için bence bu 10 numara :D:D |
bencede boşuna otobüslerde yazmıyor seyehat esnasında soförle konuşmayın demek ki doğruymus haklılar normalde de bayanlar konuşurlar ama nedense otomobil içinde çeneleri düşüyor :) |
Duymamış olayım Onur, çok ayıp:y::D kadınları susturmanın başka yollarını bulabilirsiniz, biraz beyin jimnastiği yaparak :p |
10 numara bir fikir... Tuttum ben bunu.... Trafik kazalarına hayır... |
allah allah tek bayanlarmı konusuyomus xD bayanlar erkeklerden daha dikkatli araba kullandından biri konussada böyle emniyet kemeri gerekmes dikkatliyizz XD |
bence bu teknolojiden herkes yararlanmalı:D İnsan hayatı için ağzınızı kapatmaya değmezmi bayanlar:D |
sizin bu konuşmalarınızdan dolayı feminist sayısı artıyor zaten :D:D |
sloganımız bu olsun... Trafikte kaza yapmamak için konuşan bayanlara HAYIR :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yha kötü bişi mi dedik.Trafikte konuşmayın dedik sadece.Uyarınca feminist oluolar hemen yha:D:D |
hiç kötü birşey söyler misin sen Mazlum, yapmazsın öle birşey :D:D daha ne dicen :D |
Sloganınızı yeniden düzenlemeniz lazım yoldaş... Ölmek istemiyorsanız kadınların gönlünü hoş tutun gibi :D:D |
Alıntı:
:D pess doğrusu.Ayıp yha walla. Benim insan hayatına karşı olan hassaslığımı anlamadın heralde.İnsanların trafik kazasını en az seviyeye düşürebilmeleri için paylaşım yaptım.Verdiğin tepkiye bak:D:D:D |
İnsanların trafik kazasını en az seviyeye düşürebilmeleri için paylaşım yaptım.Verdiğin tepkiye bak:biggrin::biggrin::biggrin: yukarıda yazdığın şeye kadınları malzeme olarak kullanmana benim tepkim :D:D yoksa 1 can 1 candır :) |
bi dövmediği kalmış:D |
Alıntı:
Yani tamamda bu da bi çözümmüş işte.:D Yapılan araştırmalar bunu gösterio:D |
bende bir araştırmacıyım, buna dayanarak o araştırma sonucunun yanlış olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
kesinlikle katılıyorum..bunu yapanın kadınlara düşmanlığı var alaşılan :) |
eheheh her araca lazım :D |
Bağırmak mı, asla :D:) araştırma sonuçları hep doğrudur diye birşey yok :D:D araştırmacılara kastımız da yok, hatta sizede :D:D ama sizlerin bizlerle alıp veremediği şeyler var ki bu gibi konuları detekliyorsunuz :D:D karşılık istiyorsanız emniyet kemerini bu şekilde bağlama karşılığını kesin alırsınız :D:D |
Güzel bir uygulama:) |
Sormak istediğim birşey var... bu uygulamanın kendi üzerinizde (erkeklerin) denenmesi size ne hissettirirdi, tepkiniz ne olurdu :D:D |
Alıntı:
|
sen mi hayır demezsin, en başta itiraz edecek olan sensin :D:D bizi böyle düşünecekseniz düşünmeyin, herkes kendinden mesul olsun :D:D |
Alıntı:
|
düşünme şeklinizin bozukluğundan kaynaklanıyor olmasın bu yoldaş? :D |
he hu he he güzel bir çözüm :D sağol |
Ya şimdi bir şey diyeceğim bir bayan olarak ama...Bunu daha önce de görmüştüm ve ilk aklıma gelen eltim olmuştu.:p Abimin yerinde olsam yengemi arabaya almam yani...:p:D Ay öyle yapma,önüne bak,kamyon geliyor,yavaşla,sollama,dikkat et................................................ ........................................v.s.bitmek bilmeyen bir müdahele...Bayılacaktım yengemin çenesi yüzünden ya...Maalesef böyle bayanlar da var...:( Tabi bu sözlerimi kullanarak bize hakaret etmeyin sakın,küserim valla...:p Sadece bazı istisnalar olabilir demek istedim.:) |
Alıntı:
Neresi bozuk bence gayet iyi bir açıklama benimki :D... Hem bak alpler ablamda açıklamayı yapmış bunun üzerine daha fazla yorum gereksiz diyorum ben... Ha bundan hepinizi aynı kefeye koyduğumu düşünme sakın... :D Alpler ablanın eltisi ve ondan beterleri olarak 2 ye ayırıyorum :D:D |
bayanlar arka koltukta otursun hıc konusmasn yaw...:D |
Alıntı:
Allah'tan eltim PC ile ilgilenmiyor valla...:D Amaaaaaan ne yapayım o da konuşmasın.:p Ben araba kullanana karışmam,şoförle konuşmam,kısaca dikkatini dağıtmam...Böyle dır dır konuşanları da ( kadın ya da erkek) kınıyorum.:p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[quote=alpler;822976]Estağfirullah İbrahimciğim,şımaracağım bak şimdi..:)[/quote Gerçekler bunlar ...Sezarın hakkı sezara , Alpler ablanın hakkı da Alpler ablama demiş atalarımız :D |
[quote=Akdora;822982] Alıntı:
Atalarımız demişse bize laf düşmez...:D |
Demi ya o kadar düşünüp söylemişler bizede onaylamak düşer :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:52 . |