![]() |
fotografçıda demek böyle poz veriyorlar oda güzel teşekkürler abla... |
Rica ederim Onurcuğum... İkinci fotoğraf için gerekli yasal uyarıyı yapmayı unutmuşum ya,pardon...+18 :D |
yaa ablam bu saatte açılacak konumuydu mu ? Offf offff japon damarım kabardı yine.... :):) |
Alıntı:
Olsun canını sıkma ya,zaten sen evlenmeyeceksin,evlenmeyecektin ya da ben öyle hatırlıyorum,yoksa evlenmeyeceğim diyen sen değil miydin ya ?:p Kimdi o ya,biri bana yardım etsin...:D |
Alıntı:
|
nassı fotorağraflar bunnar yaww:):) |
Alıntı:
|
Yakışır yoldaşıma Japon bir gelin :D:D şirin olmuş resimler, teşekkürler abla :) |
Rica ederim Semracığım da İbrahim'i mi gönderiyoruz yoksa Japon kız mı buraya geliyor.:D Düğün Japonya'da olursa gidemiyebilirim ya...:D |
bu nedir ya:D:D:D:D |
7. resim çok hoş:) |
Alıntı:
|
Japon kızı buraya gelin getirecek yoldaş, kendisi gitmeyecek abla... Öyle bir hata yapamaz :D:D |
Değişik güzelmiş. Erkek kızı parmağında oynatıyor resmen :D |
:D:D:D:DsaoL.. |
nekadar sacma kız parmagında oynatıyooo oyuncak gıbı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ablacım rep için teşekkür ederim... Yoldaşım gerekli cevapları vermiş gerçi ama için rahat olsun ben iiç güveysi olarak gidecek değilim herhalde... Buraya gelin getirecem evinin kadını çocuklarımın anası yapacağım :D:D |
Kesinlikle, bize yeni bir Japon transferi lazım, yoldaş sayesinde olacak abla :D:D |
yoldaş, bugünde sen beni yanıltmadın:D:D çekik gözlü yeğenler bizi bekliyor, yuppi :D:D |
:D:D:Dilginç |
bu caponlar tırlatmış yahu:D... |
Alıntı:
Düşüncesi bile harika gerçeğini düşünemiyorum artık :D Seni yanıltmakdansa kendimi köprüden aşağı atarım daha iyi yoldaşım :):) |
Adamların her işinde teknoloji var be:D Teşekkürler abla:) |
ya bu japonlara bayılıyorum çok acayipler ne yapacaklarını bilmiyo bunlar yaw:D:D tşkler alplar abla:) |
Alıntı:
Çocuklar da üçüz olur inşallah...:p |
Rica ederim Ufukcuğum,Melikeciğim,ben teşekkür ederim yorumlarınız için...:) |
değişik bişe olmuş ama güzel ben ikinci resmi anlamadım damat arkadan röntgenliyo kız önden gelinliğini kapatıyo :D |
çok güzeldi be abla eline sağlık :D |
atma kendini aşağı falan :D:D |
Alıntı:
|
Rica ederim İlkerciğim...;) |
Alıntı:
ahanda gelininiz de şu :D:D http://www.ekolay.net/haber/images/japon2957_ic1.jpg http://www.resimland.com/image.php?i...maxim_size=900 |
Alıntı:
Yok atarmıyım yoldaşım yaa ayıpsın :D Hele bi evlenem sonra bakarız dırdırından kurtulmak gerekirse yaparım belkim :D |
teşekkürler güzel paylaşım için |
Alıntı:
Vay be analar ne Japaonlar doğuruyormuş böyle...:D Bunun kızkardeşi falan var mıdır acaba ya ? :D Ya da kardeşi yoksa bir an önce evlen İbrahim senin kızı oğluma alayım.:D Anasına bak kızını al hesabı...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:11 . |