![]() |
Boşanmış Barbie :) Adam kızına Barbie almak ister ve bir oyuncakçıya girer "Vitrindeki Barbie bebek kaç para?" diye sorar. Satıcı; "Hangisi beyim?" der ve devam eder: - Barbie spora gidiyor; 19.95 usd... Barbie alışverişte 19.95 usd... Barbie discoda 19.95 usd... Barbie hede hödö yapıyor 19.95 usd... Barbie boşandı 265 usd... Tabii adam saşırır. "Neden hepsi 19.95 de; boşanmış olan 265 usd?" diye. Satıcı cevaplar: - Boşanmış Barbie ile birlikte, Ken'in evini, arabasını, donuna kadar herşeyini de alıyorsunuz. |
:D :D :D Evlilik sözleşmesi yapmamışlar mı ? :D |
pouaha süpermiş :D |
güzelmiş teşekkürler:):):) |
ben boşanmış barbie istiyorum :D |
ne kaldı Ken'de :D:D |
:D güzelmiş |
zuhahaha :D |
ahahah =) |
:D:D |
perfect:D |
::D:D:D |
beğenmenize sevindim arkadaşlar....Ablacım sözleşme elbette yapmışlardır... Ama bu işten anlaşılan Ken zararlı çıkmışa benziyor...Gerçi Ken'de kirli çıkındır bence ama neyse :D:D |
güzeldi:D:d |
Herkese bi Ken lazım :D |
ulan bu ken'e yapılırmı be :D:D ıbrahım cok ıı di saol |
üzülme ken:Dben arkandayım:D |
Alıntı:
|
puahahaha :D çok ii yha:D |
Alıntı:
|
Yoldaş kirli çıkıysa Ken, Ken'i ben alabilir miyim :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gerideki teferruat Ken'i bu hale getirmiş işte...:D Barbie'yi görünce tamam tamam her şey kabul,yeter ki benimle evlen demiş Ken...Sözleşmeyi falan gözü kapalı imzalamış,sonrası malum...:D |
ken in çokta umrunda aslan gibi çocuk elini sallasa ellisi:D:D |
Evet yani, Ken kardeşim hafif salakmış,bazı teferruatları atlamış... |
Alıntı:
"Seni vermeyiz Ken'lere..." |
Bence de alma Semra ya...Hem hiç bir şeyi kalmamış Ken'in...:D Çulsuz Ken...:D |
ya bu ken bizim aduket,shoryuken çeken ken değil,değil mi?gençliğimizin oyunu street fighter 2,5:D:D |
Alıntı:
|
Zaten salaklığından çulsuz...:D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yengeeeeeeee çabuk evine dööööööööööööööön !!! :D :D :D |
barbie gibi sevgilim olsun 1 trilyon borcum olsun dermişim :D:D:D:D:D |
söz gümüş ise sükut altındır diyor ve siz değerli büyüklerimi dinliyorum :) |
:D:D:D |
Alıntı:
Alpler ablam salak diyorsunda Kenin yaptığı nedir ki Ferhat dağları delmişken Ken çulsuz kalmış çok mu :D:D Ramesoon o ken Street Fighter deki Ken değil kardeşim... :D Ve diğer arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürü borç bilirim... Borcumu ne zaman ödeyecem dersiniz Yaz tahtaya Al haftaya :D:D |
komikaze gibi teşekkürler :) |
birşey değil kardeşim ........... |
:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 22:47 . |