![]() |
Bira Erkekleri Kadınlaştırıyormuş... Evvel zaman içinde Kanada Sağlık Enstitüsü 'nün yaptığı bir araştırma sonucunda, birada kadın hormonlarının bulunduğu için erkeklerin bira tüketimi konusunda daha dikkatli olmaları gerektiği belirtilmiş... "Erkeklerin bira içince kadınlaştığını" iddia eden bu teori için, 100 erkek denek, 6 bira içirildikten sonra davranışları izlenmiş ve deneklerin... - kontrolsüzce kilo aldıkları, - düşünmeden anlamsızca konuştukları, - gereğinden fazla duygusallaştıkları, - araba süremedikleri, - mantıklı düşünme yeteneğini kaybettikleri, - hiçbir konuda uzlaşamadıkları, ve hata yaptıklarını asla kabul etmedikleri gözlenmiş... |
Aaaaa,ne saçma sapan bir konu bu böyle ya....Açacak başka konu mu yoktu ? :D |
:party:Zuhahahaha:D:D doğru söze ne denir.... zaten ben kanadalı kardeşlerimizi çook severim...bu kadar doğru tespit olur falla...:D :party: |
Canı gönülden destekleyeceğiniz tahmin etmiştim...:D |
Allah bira içen kadınlardan korusun...erkeği bu hale getiriyorsa...:D:D |
Valla ablacım bu sonuçlar doğru kesin.. İçen arkadaşlarımı düşündüğümde aynı bu tepkileri veriyorlardı :D:D |
birayla da kadınlarla da işim olmaz:D |
Alıntı:
|
nasıl yani Ramazan :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Valla benim birayla bazen işim oluyoo...( kek yaparken,soda olmayınca)..:D |
Aydınlattığın için sağol ablacım :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yok,yok Semra fesat değil ya...Böyle düşünenler olabilir diye bir an önce açıklanması için öyle yazdı...:D Bana da ne oluyorsa,herkes adına cevap vermeye başladım ya...:D |
Alıntı:
|
Teessüf ederim Ramazan :( |
Alıntı:
|
Tamam :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sen dersinde yapmaz mıyım Ramazan :D:D |
İrfan abi sen yap, biralı sodalı farketmez ben yerim :D:D |
allah razı olsun semra.:) |
ehüehü:D aplamınki sodalı,gerisi biralı... yanındada buzlu nescuick ler...ooof... |
Ne demek her zaman :D:D |
İrfan abi süper olur kesin :D:D |
Bira icerimde hic bunları yasamadım :D ama kadınların özelliklerini dogru yazmıs |
Alıntı:
Çok düşüncelisiniz,teşekkürler...:p |
Ablam teşekkür ederim :) |
Rica ederim Semracığım...:);) |
Birayı pek sevmem zaten varsa ben onun yerine başka birşey alabilir miyim ?? |
Bira içerken helaya yakın oturulmalı :) |
Yalandır o yalan Aaaa :):D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı: