![]() |
durun biraz ya yavaş yazın takip edemiyom:Ddaha yeni evliyim semra biraz vakit geçsin 15-20 sene ondan sonra tazeleriz nikahı:Ddemek iyilikten maraz doğar semra haa aşkolsun abla sende destek verdin yani teessüf ederim:D |
Söz ver Ramazan 15-20 yıl sonra nikah tazeleme için bize başvuracağına :D:D |
Alıntı:
İbrahim'i tanıdığımız kadarıyla der yani...:D Ama yoksa istemem yan cebime koy gibi bir düşüncesi olabilir mi Semra ? :D Bize naz mı yapıyor dersin ? :D |
siz bu işe girin ben size ne müşteriler gönderirim bee yakışmayan çiftleri bile gaza getiririm zorla evlendiririm:D ama komisyonumu alırım:D:D |
Alıntı:
Ancak bizim şirkete başvurursan affederim Ramazan...:D İyiki evliyim diyerek bizim organizasyonumuza dil uzattın sen...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mahalle dügünü Semra :D davullu zurnalı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tamam Metin, istediğin şekilde yapılacaktır düğünün, emin olabilirsin bundan :D:D |
benden 100 € dugun parasi xD :D deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rmisim :D |
Ablacığım saol.Emeğine sağlıkk.Süperr olmuşş:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ablacım emeğine sağlık |
Alıntı:
|
Abla süpersin teşekkürler... |
abla gülme krizine girdim burda yaa süpersin valla tam replik olmuşşş:D:D |
Sizler de sağolun Onurcuğum ve de Tubacığım... :) Dipnot: :p Rep için teşekkürler Tubacığım...:) |
düşündümde bu araki programım dolayısıyla ben bu düğüne iştirak etmek istemiyorum nedense :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ibrahim beraber kuralım kardeşim :D akdoramesoon |
Alıntı:
Semra bizim şirketi resmileştirelim,bunlar işi elimizden alacaklar ona göre...:D Rakip falan tanımıyoruz Ramazan,kimle dans ettiğinizi öğrenin bakalım...:D |
Alıntı:
Amiiiiiiin...:D |
Alıntı:
|
emegine saglık abla |
ramazan ıbo acın sırketı muhasebe hızmetınız benden :D abla anladın tabı ıbo ve ramazandakı ısıgı borekle kandırmaya calısıyorsun :D |
süpermiş eline saglık anne. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abla hiç tasalanma, hiçbirşey yapamaz bunlar :D Şirketi kursalar bile bize ihtiyaçları yine olacak :D:D ayağınızı denk alın Ramazan kardeş ile yoldaş :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3-4 gün foruma giremedimm ortalıkk duman olmuşş. Ne oldu yha burda:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Geldimm işte:D Nooldu yyine anlamadımm.Neyinn muhabbeti yapılıo die öle soruormm sadecee:D |
Alıntı:
benim ayağım zaten denk.... Almaya gerek yok korktunuz tabi bizimle baş edemeyeceğinizi gördünüz şimdi böyle korkutmaya çalışıyorsunuz ... ama avucunuzu bile yalatmam demedi demayın hıh :D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:43 . |