![]() |
Alıntı:
Ben kimseye rüşvet vermem,sadece teşvik amacıyla bir kaç dilim börek....:D |
Alıntı:
Aç bakalım sen şirketi aç...:D Sümük A.Ş gibi mi sandın ? :D Bu iş bayan işi..:D Elinizin hamuruyla,her şeye karışmayın bakalım.:D |
Alıntı:
|
abla ramazan ve ıbrahım ınanmıslar bu olaya ben destek vermek amacıyla yanlarındayım. cocuklar ınanın ınanın cocuklar guzel gunler gorecegız holdınglı gunler avrupanın bır numarası olacagız börek ile avrupayı sallayacagız |
Alıntı:
ne alakası var bu işin bayan işi olduğu nerde çıktı ...Kanunda maddesi varda ben mi bilmiyorum :D:D |
Alıntı:
|
Durunn! Bu düğün olamaz benim sevdiğim başkasının yari olamaz http://img78.imageshack.us/img78/6669/dn4li9.gif fiuuu aşka bak :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ablam kesinlikle haklısın :D:D Gökhanda anlayacak hatasını sonunda :D:D |
Alıntı:
Evet,Semracığım...:D Ben ablası olarak yol yakınken dönsün diye uyarayım dedim...:D Gökhancığım:-Gel ne olursan ol yine gel...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
ibo sıkıntı yapma sana en cekık gozlusunu en guzelını bulucaz kardesım :D |
hahaha:Dgökhan bravo kardeşim doğru tercih,onlar arkamızdan nal TOPlar ancak:Dsiz amsterdama gidin:D |
Alıntı:
ramazan degısık tarıfler ıcın ıboyu uzak doguya mı göndersek :D |
tabi biraz feng sui,aikido ve meditasyon içinde hindistan,çine falanda gitmek lazım |
bakarsın hayırlı bı kısmette bulur kendıne :D feng suı felsefesını kapıp |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ibrahim kardeşime herşeyin en iyisi layık feng sui falan farketmez demi ortak?:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ıbo ramazan dıyorum kı uzakdoguda bı sube olayına mı gırsek ıbo orada yetkılı olarak kalır secmelerı bızzat kendı yapar :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|