![]() |
Bir erkeğin kalbi :P |
yanlış bu resim karısı okadar yer kaplamaz:D |
Alıntı:
Abarttın meltemm.Baksana adam karısını ne kadar sewio.Birass daha büyük olabilirdi karısı için:D |
mazlum krdsm yaktınn bizi :D :D eueueuh muhasebedeki kızz hava durumunu sunan kız hee uehuehueh :D |
az bile daha çok parça olması lazımdı:D:D: |
üst kattaki sarışının payı baya fazlaymış :D:D |
ohoooo bin parçaya bölünmüş kalpler daha makbulumüz :D |
mazlum harikasın valla kardeşim yaa...Ne ettiğinin farkındasın değil mi ... Gerçi sanırsam sen bizim ne kadar sevecen ve herkese yetecek kadar büyük bir yüreğimiz olduğuna işaret etmek için bunu açtın değil mi...Biz erkeklerde hayata karşı ve en değerli varlıklarımız siz bayanlara karşı o kadar büyük bir sevgi var ki bu kalp onu anlatmak için milyonlarca parçaya bölünse azdır :D:D |
bunlar ne güzel cümleler, ne güzel düşünceler, ne güzel bi görüntü böyle..biz bayanlara ne kadar yazıkki sizi hiç anlamıyoruzz..bazen gerçekten hakkınızı yediğimizi düşünüyorum :) oysaki sizler birer meLeksiniz.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
su konudada haklı cıkmaya calısmıssın yaa e pes :D:D |
ne kadar saf ve temiz kalpleri varmış:D nerdeyse tüm kadınları sevecek kadar büyük bir kalbe sahipler :D |
hakkatende öyle...yazık. |
Yoldaş sana iki lafım var :D:D 1- Her zaman gemicinin istediği rüzgar esmez 2- Hayvan yularından, insan ikrarından tutulur. anladın sen :D:D senin gibi düşünenlerde anlar inşallah :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o kalp benim değil ki ama yoldaşım ben o kalp adına açıklama yaptım...Yoksa benim kalbimin sahibi belli :D |
Alıntı:
|
sende beni dansöz belledin be yoldaşım.... |
Alıntı:
|
En iyisi Elindekinin kıymetini bilip onunla yola devam etmek elinin altındakiyle yetinmesini biliceksin |
iyi bakalım dediğin gibi olsun yoldaşım... |
:D . |
benim tüm kalbim karıma ait..başkasını bilemem kaaardeşiiim:D |
Alıntı:
|
allah razı olsun ama gerçek bu semra:) |
Alıntı:
|
jennifer lopoz :D |
Alıntı:
Anlıamıormm abi şu kızları işte.Tabiki dediğin gibi ben bizim ne kadar sevecen ve herkese yetecek kadar büyük bir yüreğimiz olduğuna işaret etmek için bunu açtım:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sadece ıyı nıyetınızden su konu acıldıgı ıcın aldatılıyoruz dimi |
:D:Dvayyy bee gerçekten nekadar saff ve temiz kalpleri varmış |
sewgi insanısınız sizler ya:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Merak etme abi.Alınmam:D |
erkeklerr ne yazıkki hep böylelerr :(( |
Alıntı:
Bizim ne kadar sewecen olduğumuzu göstermek için yaptığım paylaşıma karşılık werdiğin cewabın bu olduğuna inanamıorm!:D:D |
Türkiye`de Saat: 10:09 . |