![]() |
Forumlarda bayanlara gelen özel pm lerden derleme yaptık. Sizce en komikleri hangisi? MSN adresini versene. Hemen yok deme, sapık değilim` `Demek aynı şehirdeniz, hayret hiç karşılaşmadık` `Çok güzelsin hissediyorum gözlerin mavi mi?` `Sarışın mısın esmer mi? Ona göre iltifat edeceğim` `Bütün yorumlarına cevap veresim geliyor. Sence bu bir aşk mı?` `Çabuk üşürüm demişsin. Yardımcı olabilirim.` `Ne şanslısın kızım ya! Sana aşık oldum` `Bugün anneme de senden bahsettim` `Cevap verdin verdin, yoksa yarım saat içinde intihar edeceğim` `Rüyalarımda bile yorumlarını okuyorum, bir de görsem demek ki...` `Ya o kadar arkadaş bulma sitesine üyeyim, senin gibisini bulamadım` `Sanal aşkım olsana. Çok yalnızım. Babam bile sattı beni` Bu sana 50. mesajım hala cevap yok` `İnsan görmediği birine nasıl aşık olur? Oldu işte` Elini tutsam keşke, beraber dondurma yesek` `Boy 1.78 kilo 70 iyi bir işim var. Bir cevap alsam senden mest olacağım` Kaliteyi sende buldum` Ya bir şey soracağım; sence Aşk mı, para mı?` Çok duygusal bir yapım var yardım et` Gül senin tenin şarkısı benden sana gelsin` |
Cevap verdin verdin, yoksa yarım saat içinde intihar edeceğim` Ne şanslısın kızım ya! Sana aşık oldum :D:D:D:D:D:D |
`Ne şanslısın kızım ya! Sana aşık oldum` `Bugün anneme de senden bahsettim` :D:D |
`Bütün yorumlarına cevap veresim geliyor. Sence bu bir aşk mı?` e maşallahh evet bu bir aşk :D |
bayan arkadaşlara merakımdan dolayı soruyorum sizde bunlara benzer pm ler geliyormu acaba ?:D yani gerçeklik payı varmıdır acaba ? |
`Bugün anneme de senden bahsettim` `Sanal aşkım olsana. Çok yalnızım. Babam bile sattı beni` :D:D:D:D:p |
bana gelen pm leri buraya kopyalayım eminim daha komiktir :D:D |
Alıntı:
bencede kopyala :D |
`Sarışın mısın esmer mi? Ona göre iltifat edeceğim` :D:D:D |
`Rüyalarımda bile yorumlarını okuyorum, bir de görsem demek ki...` :D:D çk kmk |
:D:D:D |
Alıntı:
Bana,abla hani beni hayırlısıyla evlendirecektin,hiç ses seda yok...:D Pantolon ütülemenin püf noktalarını söyle bana abla,yoksa intihar edeceğim...:D gibi mesajlar geliyor.:D |
`Çabuk üşürüm demişsin. Yardımcı olabilirim.` Sanal aşkım olsana. Çok yalnızım. Babam bile sattı beni` Kaliteyi sende buldum` Bunlar ne kadarlar böyle yaaa.... :D:D |
Aaaaa,şimdi aklıma geldi...Bir üye,sanal alemde arkadaşlığa ne dersin diye mesaj atmıştı bana,şaşkın...:D O mesajdan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı...:D |
Alıntı:
ben aldım haberini ablacım ama söyleyipte üzülmeni istemiyorum :D |
Hadi ya...:D Merak ettim İbrahim... :D Ne olmuş,çok mu kötü durumdaymış...:D |
hahaha çok komikler ya:D:D. |
Bütün yorumlarına cevap veresim geliyor. Sence bu bir aşk mı?` bunu ısıtıp ısıtıp atıyolar :D:D çok komik oluyor ya:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yani önce düğüm atmış aşınma sonucu kesilmiş:D |
Alıntı:
şimdi burdan söyleyemeyeceğim terbiyemin müsade etmediği pm ler geliyor:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vicdan, vicdan !!!!!!!!!!!!!!! |
Vicdanı yüzünden bir daha foruma girmedi herhalde...:D |
of anne ya bütün annler böyle evi de terkediyorum forumu da:D:D:D |
:D :D :D Ne oldu yahu ?:D Bana mesaj atan üyenin sonunu merak etmiştim sadece,niye ofluyorsun ? :D Anneye of denmez...:D :D :D |
he he he üstüme afiyet sormadan bir kaç kişinin profilini gezerken bayanların yani bazı mesajları görüyorum sonuçta bnm bakmam da da bir aksi durum olmaz herhalde çünkü profiller gezinmek içndir acaba diyorum şöyle bir konu açsam bu forumda bayan arkadaşlarımıza gelen ilginç mesajlar diye bayan arkadaşlarımız bunları gönderenin ismi n vermeden kopyalayıp yapıştırırmı?:D |
anket konusu arkadaşlar gelen cevaplara göre konuyu açarız:D |
Alıntı:
bana bir şarkıcnn sitesinde gelmişti msn versene dedi veremem dedim o da dediki çok şey kaybedersin dedi hmm anladım dedim ve bye dedim:) |
:D:D:D:D:D:DD:yorumsuzz:DDD |
Rüyalarımda bile yorumlarını okuyorum, bir de görsem demek ki...` :D:D:Dyazıkkkk |
Alıntı:
|
bana slm naberin dısında pek bi msj gelmez ama bunlardan daha salakça msjlar yazanlar vardır emınım |
`Bugün anneme de senden bahsettim` :D:D |
`Rüyalarımda bile yorumlarını okuyorum, bir de görsem demek ki...` bunu yazan piskopat olmalı:D:D:D |
:D:D:D teşekkürler |
:D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 10:34 . |