![]() |
vay eskı dostum ku ne zaman actın burayı kımın adına calısıyorsun |
Patron ben bu Kü ye güvenmiyorum sakat bakıyor adam !!!! |
eskıden beraber calısıyorduk aydın sorun cıkmaz rahat olabılırsın |
gogo ve kü iki eski dost özlem giderdikten sonra gogo kü ye acılır ve derdini anlatır okullardaki beyaz toz işini çözmek için kü den yardım ister:D |
ku lıselerdekı toz ısını ezgıye verdıgını onun ıclerıne sızarak konuyu arastırdıgını soyler gogo ezgıye donerek ezgının tespıtlerını dınler... |
Kü bunu sorun etmemesini çocuk oyuncagı oldugunu tereyagındna kıl çeker gibi bu işi halledeceğine delikanlı sözü verir . Kü - Merak etme sen GOGO ben herşeyi ayarlarım emrimde bir sürü it kopuk ac adam var sen rahat ol kardeşim ..Madem Kü den yardım istedin doğru yere geldin hacı :D |
gogo önceLikLe böLge olarak kafan da biyerLer varmı dostum sana ona göre Liste hazırLayım... ve eLindeki mexico maLımı ? |
Ama Küü nün hic hesaplamadıgı bir sorun vardı balkanların ve asyanın en büyük BEyaz ticareti yapan MEtiN di , polis ve fba tarafından defalarca göz altına alınmasına ragmen ceza almadan kurtuluyordu sanki BEYAZ da yürüyüp izini belli etmiyordu... |
kü... piyasaya hakim olanLarın Listesini poLis metrersi ezgiden tek tek dökümanLarı ister... aydın metropoL sorumLugunu yapmıtır bi dönem ve maLı ülkeye sokakn murat oldugu nu gogoya anLatır... |
Peki kimdi bu örğüt : Başlangıçta yeraltı bir yurtsever derneği olarak kurulan MAFYA GOGO özellikle ülkedeki sosyal, ekonomik ve siyasal dalgalanmalar sonrasında, bu siyasi yapılanma, amaç ve şekil değiştirerek, toprak sahiplerinin arazilerinin yağmalanmasının önlenmesinde silahlı gruplar olarak kiralanmışlar, bilahare bu silahlı grupların aileleri 20’nci yüzyıl başlarında Mecidiyeköye göç etmeleri ile mafya bu ülkede de zemin bulmuş ve çok kısa sürede gelişmiştir. Böylece organize suçluluk (MAFYA GOGO) Dünya gündemini etkilemiştir. Organize suçların tüm dünyada yaygınlaşması üzerine bu suçlarla mücadele için çareler aranmasına yönelinmiştir.Beşiktasforum.net sitesi adı altında mafyalaşan GOGO ününü tüm dünyaya yaymakla birlikte eski dostlarının da yardımıyla büyümeye devam etmektedir. |
Türkiye`de Saat: 05:36 . |