![]() |
besiktasforum.net iftiharla sunar . . . filmin adı : tırtlar vadisi pusu . . . oyuncular : gökhan(gogo),Daniel Crack(kü),aydın,kolpa,mekanist34(artist),vahsi melek,melik_kartal yönetmen: Mekanist34 ( bY ARtist ) BesiktasForum.Net Yapım gururla sunar . . . Not: yeni oyuncular eklenecektir . . . iyi eğlenceler . . . |
I . BÖLÜM '' Vadi'de Puslu Hava '' Her zaman ki gibi güneş yine güzel yüzünü göstermişti tırtlar vadisine :D |
mekanın kapısına gogo BMW siyle gelir . . . ve mekana girmek üzere arabadan iner . . . o ara yardımcıları onu kapıda karsılarlar . . . :D |
aqır adımLarLa iLerLeyen q0q0 korumaLarına dısarda ßkLemeLerini söyLer.. |
Etrafına dikkatlice bakan GoGo korumları sayesidne mekana gizlice girer fakat onu içeride bekleyen süprizlerden habersizdir !...... |
ve ordan bir ses usta usta die tam o sırada gogo arkasını döner ve bakar bir bakar ve gelenin eski dostu olduğunu görür ve korumalarına onu serbest bırakmalarını ve yanına gelmesini ister . . . ve ne olurs o an olur . . . |
ıcerıde ne olup bıttıgını anlamaya calısan gogo içeride bır kapının oldugunu fark eder ve kapıya dogru yaklasır... |
efet oradan aydın içeri girer ve içeriyi gördükten sonra gogo ya usta temiz der ver içeri girebileceğini söyler :D |
ve Kü Le karşılasır :D |
ve o anda gogo içeri girer |
vay eskı dostum ku ne zaman actın burayı kımın adına calısıyorsun |
Patron ben bu Kü ye güvenmiyorum sakat bakıyor adam !!!! |
eskıden beraber calısıyorduk aydın sorun cıkmaz rahat olabılırsın |
gogo ve kü iki eski dost özlem giderdikten sonra gogo kü ye acılır ve derdini anlatır okullardaki beyaz toz işini çözmek için kü den yardım ister:D |
ku lıselerdekı toz ısını ezgıye verdıgını onun ıclerıne sızarak konuyu arastırdıgını soyler gogo ezgıye donerek ezgının tespıtlerını dınler... |
Kü bunu sorun etmemesini çocuk oyuncagı oldugunu tereyagındna kıl çeker gibi bu işi halledeceğine delikanlı sözü verir . Kü - Merak etme sen GOGO ben herşeyi ayarlarım emrimde bir sürü it kopuk ac adam var sen rahat ol kardeşim ..Madem Kü den yardım istedin doğru yere geldin hacı :D |
gogo önceLikLe böLge olarak kafan da biyerLer varmı dostum sana ona göre Liste hazırLayım... ve eLindeki mexico maLımı ? |
Ama Küü nün hic hesaplamadıgı bir sorun vardı balkanların ve asyanın en büyük BEyaz ticareti yapan MEtiN di , polis ve fba tarafından defalarca göz altına alınmasına ragmen ceza almadan kurtuluyordu sanki BEYAZ da yürüyüp izini belli etmiyordu... |
kü... piyasaya hakim olanLarın Listesini poLis metrersi ezgiden tek tek dökümanLarı ister... aydın metropoL sorumLugunu yapmıtır bi dönem ve maLı ülkeye sokakn murat oldugu nu gogoya anLatır... |
Peki kimdi bu örğüt : Başlangıçta yeraltı bir yurtsever derneği olarak kurulan MAFYA GOGO özellikle ülkedeki sosyal, ekonomik ve siyasal dalgalanmalar sonrasında, bu siyasi yapılanma, amaç ve şekil değiştirerek, toprak sahiplerinin arazilerinin yağmalanmasının önlenmesinde silahlı gruplar olarak kiralanmışlar, bilahare bu silahlı grupların aileleri 20’nci yüzyıl başlarında Mecidiyeköye göç etmeleri ile mafya bu ülkede de zemin bulmuş ve çok kısa sürede gelişmiştir. Böylece organize suçluluk (MAFYA GOGO) Dünya gündemini etkilemiştir. Organize suçların tüm dünyada yaygınlaşması üzerine bu suçlarla mücadele için çareler aranmasına yönelinmiştir.Beşiktasforum.net sitesi adı altında mafyalaşan GOGO ününü tüm dünyaya yaymakla birlikte eski dostlarının da yardımıyla büyümeye devam etmektedir. |
Metin'im bizim beyazlar gel-di-mii rusyadan artık küçük iş yapıcaz liselere mal sevkiyatı yapılacak torbacılara özgürlük vericelek isteyen istediği liseyi secsin me-ti-ni-m :D |
Gereken Yapılacak amaön küü deden adamı bulmalıyız bu aralar işimze burnunu sokuyor gerekeni yapmalıyız |
metin yanlıs işler pesindesin kü bizim adamımız ona göre sen kendi mekanında takıl bizim mekanlara karısma bizde kendi halimizd takılıyoruz ona göre ve gogo kü murat bir araya mekanda konusurlar bu beyaz işi hakkında |
bu sırada ku ve gogo konuyu derınlestırır muratın metını rusyadan mal getırıyorum dıyerek yemlemesı uzerıne planlar kurulur aydından metını takıp etmesı ıstenır |
arada tırtlar vadısı cendere muzuıgı calar ... |
metiini takip eden aydın inanlımaz bir olayın içinde bulur kendini !!!! Konteynırlar la ülkeye giriş yapan 100 e yakın kaçak kadın görür bunların ne anlama geldgi fazla bir zaman almaz !!! METİN örgütten gizli beyaz kadın ticaretine karısmıstır. :D Bunu GOGO nun KÜ nün ve Muratın duyması halinde Metin nin örgütte yaşama ihtimali düşünülmeyecek kadar azdır. fakat aydın bunu söylemek için erken oldugunu düşünür Metin- takip edilmiyoruz demi Örgüt elemanı- hayır efendim dediğiniz gibi kimsenin haberi yok Metin- dikkat edin yakalanırsak ebemizinkini gösterir gogo bize :D örgüt elemanı- sen rahat ol abi o sırada bir bagrışma sesi gelir ..... Metin oaraya dogru gider bir bayan örgüt elemanı ile münakaşa içinde Metin- ne oluyor lan burda örgüt elemanı- abi beni yanlış yere getirdiniz ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim ulan diyip duruyor bu artis metin kısa şöyle bir bakar gerçektende kıs güzel alımlı şekermi şeker lolitop bişeydir Metin- adın ne ulan senin Bayan-Ezgi benim adım adam gibi konus benimle Metin-sevdim bu kısı delikanlı birisine benziyor benimle gelsin Ezgi - sen kimsinnki metin - seni kurtaran aadam yürü lan giiyoruz Ezgi- bagırma sagır değliz aydın tüm bu olanarı uzaktan seyreder ve hafızasına kazır beyaz toz için araştırılan adam Metin meğer ne işlere karısmakta dır ve örgütten gizli bu işlerede el atmıştır ama farkında oldugu bir olay vardır , Metin Ezgiye aşık olmustur aydın bunu çözer ve ezgi hakkında bilgi toplamaya başlar ........... |
devamı gelicek bomba gibi yeni senaryoyla karsınızda olucaz . . . bizi izlemeye devam edin . . . BesiktasForum.Net Ailesi . . . By Artist . . . |
ekonomik kriz var haftaya tekrar bölüm yayınlanack maalesef:(:(...:D:D:D:D:D:D |
olsun kardeşim ben sözümü tutarım aydın abiyle beraber senaryıo yazıcaz :D |
eZzGi nereye qötüRüLdüqünden haßerszdr ama yinede seytanLıqı tutmusdur...metinin ona oLan iLqisini faRketmisdir we ßunu nasıL kuLLanıcanı dusunmeye ßasLamısdır.. ayDın eZzGiyLe iLqiLi arastırmaLar yaßmaya ßasLar we onun ßi qizLi poLis ,ßi aJan oLduqunu öqreniR..we faRknda oLmadan eZzGi'yLe iLqiLenmeye ßasLar we kendini kaptıRdıqını faRkedemes.. |
GoGo ile Kü ve Murat güney doğudan gelecek olan yeni sevkiyatı nasıl gerçekleştireceklerini konusacakları bir toplantı ayarlamışlardır. Bursa Kervansaray Hotelinde yapacakları bu toplantı sır gibi saklanmıştır. Alınan istihbarat bilgileri neticesinde Metin in bu işlere burnunu fazla sokmaya başladığı ve gelecek olan son büyük sevkiyatı kendi lehine kullanmayı planladığı öğrenilir. Metin işin ehli olan batı bölgesi sorumlusu ozzy kod adlı şahısla bu kirli emellerine ulaşmak için yapacakları operasyonu konusmak için tesadüfen Bursa Kervansaray Hotelin yolunu tutmuşlardır !.. Avrupada ses getiren bu iki mafya örğütünün birden Bursa ya hareket edeceğini öğrenmek hiçte zor olmamıştı. Metin -Alo ozzy adamım nasılsın ?...dediğimi aynen ekibine anlat ! bursa da kervansarayda bulusuyoruz . her ihtimale karşı tedbirlerinizi alın ,görüşmek üzere .... Ezgi - Nereye gidiyorsun canım ? Metin - Sen kuaföre gitmiyormuydun hayatım :) Ezgi - Beni burda tek başıma mı bırakacaksın, nereye gidiyorsan beni de götür lütfen :) Metin - Sen evimizin kuşusun hayatım çocuklarımızın anası olacaksın :) Ezgi - Ne zaman geleceksin peki beni hiç dışarı yemeğede götürmüyorsun :( Metin - Söz döneyim hele bir bursa dan akşam ilk işim seni sarıyerde ki balıkçıya götürmek :) Ezgi - Sözmü canım :) Metin - Söz aşkım sözz mucx :) Metin in kadın sevdası başına bir gün zaten böyle bir belayı da yanında getireceği aşikar bir durumdu ! çünkü Ezgi gizli bir metropol ajanıydı. Ezgi - Alo Yıldırım selam ben civciv Bursa Narkotik Baş Komseri Melike (yıldırım) - evet civciv seni dinliyorum ? Ezgi - yıldırım concon dagdan çıktı yuvaya geliyor ok Bursa Narkotik Baş Komseri Melike (yıldırım) - tamam civciv horozlara dikkat et. Ve iki büyük mafya birbirlerinden habersizce aynı şehirde aynı mekanda toplantı yapmak üzere yola çıkmışlardı !.. |
II . BÖLÜM '' Suikast Planları '' gogo ve kü benim söylemek istediğim öncelikle Metin bizim işlerimize daha fazla burnunu sokmadan ona bir suikast düzenlememiz gerektiğini düşünüyorum . . . aksi takdirde güney doğudan gelecek olan sevkiyatımızı mutlaka metin duymustur ve kendi lehine kapatmak isteyecektir bu sefer ona öyle bir oyun oynacaz ki . . . işte o an iş te o an o sevkiyatı durdurmak için bekledikleri yerde onları pusuya düşüreceğiz o ve adamları orda ölücekler ve artık bizim işimize karısamıyacak . . . |
Mafya mısınız siz be :D:D kimin eli kimin cebinde alooo :D:D |
semraa biz bi dizi film şirketi kurduk aydın abiyle senaryo yazıyoruz aksam herkes online oluncada senaryo alıyo basını gidiyo :D gel senide filme alıyım :D |
Mafya filmi desene şuna :D:D bana mafyayı çökerten bir rol verirsen olabilir :D:D |
hayırlı işler arkadaşlar :) |
sağol abi hosgeldin :D |
Alıntı:
semra tamam sana bayan narkotik polisi rolü vericem :D uygun mu bölüm basına +1rep alırsın :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:06 . |