![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
lutfen kendı dızınızde tartısın bamyanızı hındıstan cevızınızı bızım dızımızı yemek tarıfı yapan programlara cevırmeyın :D:D:D:D |
Alıntı:
ablam senin niyetini anladım sen ibrahim abimle anlasmıssın beni yıldırmaya calısıyosunuz psikolojik baskı hesabı ama burası yemez :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
murat calıs calıs senaryo yaz :D dızıye az kaldı bugun en az 10 sayfa dıyorum altına ınersek olmaz ona gore calıs :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ablam ben muratın gozunde o ısıgı gordum o bu dızıyle tavan yapıcak oyalama taktıgın ıse yaramayacak :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D rus hepsi %100 :D |
Alıntı:
|
bamya yemek zevkinden mahrum kalasınız emi :D:D |
Alıntı:
Amiiiiiiiiiiin...:D :D :D Şimdilik çıkıyorum,görüşmek üzere,herkes kendine iyi baksın,kendi için bir şeyler yapsın..;) |
Alıntı:
sende kendine iyi bak ablam ;) |
Alıntı:
|
Benim okudugum bölümde kaynaklanan bir şey:D pratik yapıyorum işte İthalat-ihracat okudugum icin ben ithal ediyorum ya:D |
Alıntı:
|
bizde sermayeye verilen önem bu biz :D işimizi ön plana koyuyoruz :D :D arka plan mühim değil :D |
Ama hersey sirket icin Sheker amacımız maliyeti en aza indirip %100 kar elde etmek o yüzden ben böyle birşey yaptım :D |
Alıntı:
kimin kardeşi be bak ne güzel dizi maliyetini düşünüyoo :D :D :D |
Alıntı:
niye hayallerini çalayım kardeşim ayıpsın...Size başarılar dilerim ancak bu çekişme ancak Lost ile Kurtlar Vadisi karşılaştırması kadar çekişmeli olabilir...Biz bütün dünyada hüküm süreriz sizde Türkiye de :D:D:D:D Umarım hayallerine kavuşursun kardeşim :D:D |
Alıntı:
sağol abi yha içime su serptin :D abi yuh lostla ben bas edemem :D :D |
maliyeti düşürecem diye havasızlıktan sermayenin yarısı telef olmasın yazık kaş yapayım derken gözden olmayın :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
nese ben kacar sınavım var gece senaryo patlaması olabilir :D |
Alıntı:
|
Sermayene ilgi göstereceksin ki para kazanabilesin :D:D |
Alıntı:
Bilmem orasını artık çalıştır bakalım kalemini :D:D:D |
Alıntı:
|
ya murat inanmıyorum sana ücretlerimizi neden yazdın buraya ulu orta daha biz bile bilmezkenn :D :D hem en az bizim maaşımız oldugu çıkmış ortaya :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ühhh 12 sayfa geyik yapmışsınız yaa:D:D:D:D... |
Ne geyiği ? :D :D :D Oyuncuların ne kadar maaş aldığı,ekonomik kriz dolayısıyla sponsor arayışı içine girildiği,senaryonun Lost'a rakip olamayacağı,reytingi yükseltmek için gece gündüz çalışmak gerektiği konularına geyik mi diyorsun ozzy ? :D :D :D |
Türkiye`de Saat: 23:20 . |