![]() |
Alıntı:
kü . . . - 10.000 $ ezgi'cm - 8.000 $ melike - 8.000 $ aydın aga - 20.000 $ metin - 12.500 $ kolpa - 13.000 $ bölüm başı ücretler böyledir . . . :D :D :D |
Alıntı:
murat ırfan abıme hemen bı rol ayarla baba rolu olsun :D |
Alıntı:
Rol verirler ama para vermiyorlar,haberiniz olsun...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
abim gel sanada rol var :D madem para az istiyosun seni Baron yapıcam :D ibrahim abim ve hazem ablam da konsey üyeleri heytt be konseye bak harika bir dizi olucak :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hemen abim sen istersende yapmazmıyım seni kıracağıma kafamı kırarım ulen :D |
falla bu konsey parayı kapar..meltemle semrayı da unutmayın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak, bir sponsor daha var gibi...Bir de İrfan Beye danış,sponsorluk için...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
saol ablam anlastık sen ertesı gun kont edıp gereklı uyarıları yaparsın ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yha işte bak daha dizinin saati gelmeden böyle heyecanlanırsın ablam :D ne dizi yaptık be :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ablacım sen ilk mesajında ha adadan dönecektik te burada olacaktık demedin mi şimdide gelip bana burada oynamak için demedim di diyorsun :D:D Gökhan güzel kardeşim ben diğer dizilerden oyuncu kapacak kadar alçaklık yapamam seni çağırmak isterdim ama kadro maalesef çok dolu ve güçlü o yüzden bu seferlik mazur gör yeni senaryolarımda oynatacağım ama seni :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
tabikide abim yönetmen ve yapımcılar acımasız olur derler ama ben pamuk gibi insanım be :D |
Alıntı:
|
ibocum bende murattan paramı almak ıcın senı kullandım yenı calısmalarda yer alabılırım :P murat ibo ben daha ııyım dıyo :P murat artık senaryonun cok saglam olması lazım artık persembe gunlerı reytınglere bakıcaz hangısı daha agar basıcak :D:D:D |
Alıntı:
Ne yapayım İbrahim ya,adadan kurtulmak için öyle söyledim...:D Aylardır orda kaldık,hindistan cevizi,balık yemekten içim bir tuhaf oldu...:D Sen kurtar da nerde istersen orda oynarız...:D |
Alıntı:
Vay,ortalık kızıştı...:D Aynı akşam ve aynı saatte mi yayınlanacak...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merak etme kardesım dızı tavan yapıcak bu aksam dıgerlerıyle konustum ben herkes ust duzey performans gosterıcek ama sızınde saglam senaryo yazmanız gerekıyo bak dıger dızıde hındıstan cevızı kabugu yıyıp denız suyu falan ıcıyorlar bızde boyle bısey olmasın rahatsızlık duyuyorlar :D |
şimdi Perşembe günü tırtlar vadisi mi izlenecek artıkın :D:D yandi tüm kanallar, iflas ederler valla :D:D hem kadro çok iyi hem senaryo :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
uyy tirledim ha :D ben bittim mahvoldum ibrahim abim :D ne istiyorsun benden :D ne hayallerim vardı reyting rekorları kırıcaktık :D forumda kazandığım parayla pempe panjurlu ev alıcaktım :D banliyöde güsel bir sahil kasabasında ahh ahh :D ibrahim abim hayallerimi caldın :D umutlarımı yıktın şimdi mutlumusun :D he :D |
Alıntı:
tamam abim bisde de mermiler havada ucusucak yemekler en kral restorantta yenilecek :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ay evet ya...:D Hiç bir şeye değişilmez...:D Mehlika nerdesin be güzelim ? :D |
| Türkiye`de Saat: 19:03 . |