![]() |
abla aydın benım ıcın feda ettı kendını ona olan borcumu bu sekılde odeyebılırım burdan metın & ozzy ve cetesıne seslenıyorum sizin hayallerınızin bıttıgı yerde bızım gerceklerımız baslar :D:D:D |
Kanı yerde kalmayacak diyorsun yani...:D |
evet abla aydın cok kılıt bı ısımdı burada benı vurmaktı amacları ama aydın kendını feda ettı eger hıcbırsey yapmassam kendımden utanırım :D |
kan kokusu alıyorum bende :D:D |
valla senarıst olayı degısık boyutlara tasımazsa cok kan cıkar :D |
Alıntı:
o biraz zor burdan atıp tutmak kolay tabii sen beni öldüremezsin bikerem :D öldürde göreyım senii sen benı öldüremeden ben seni öldürücem :D |
senı oldurursem sende kalkıp benımı oldurursun sonra :D:D:D gorucez zamanla kım kımı olduruyo melıke benı oldurmek ıstesende benım ıcın olmek ısteyen bır suru dostum var :D:D |
amanda aman dostları varmıss dostlarının alayı gelse farketmez bizim için senın sonun meçhul zaten sayılı günlerin kalmış şurda onları bari ii deqerLendir :D hem herkes aydın gibi deildir :D |
hepsı bırer aydın onların :D kımın sayılı gunu kaldıgını ılerleyen gunlerde gorucez ama senın olumun benden olucak orası kesın :D:D:D |
bence o kadar emin olma benide düşman olarak görme nolursunnnnnnnn :wink: :D:D |
Türkiye`de Saat: 10:10 . |