![]() |
tc kimlik no suna göre kişiliğiniz :D son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!! son rakamı 1 olanlar: bunlar süper ötesi kişilikte insanlardıırr ciden diyorum....arkilik kurulabilir..dinlerler herkezii... son rakamı 2 olanlar: acayipp güleçç,sempatikk...inatçı.komedi ustası.binevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar ama bazende sessizliği sakinliği tutabiliyoo son rakamı 3 olanlar: sakın ha bunlara bulşmayın he! çküm altından kalkamazsınız acayip ötesi fevkaladenin fevkinde davranışlarını anlaşılmazz.. son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler... son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...herşeyini kendileri hallederler.... son rakamı 5 olanlar: ya ben bunlara dicek bişi bulamıyorum ya...çokk acayipp ötesi tarzları olanlardır bunlar...süper kişilkler içerisinde olabilmekteler son rakamı 7 olanlar: bunlara sözz yok!!! aklı başında ağır başlı hoş lardır... son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee son rakamı 9 olanlar: bunlar böyle ağlayan zırlayan çokk acayip alıngandırlar.... NOT=Derin araştırmalar sonucu ortaya çıkmıştır..http://www.genckolik.net/forum/image...es/biggrin.gif |
son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...herşeyini kendileri hallederler.... işte bu benim :D :D |
son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!!:D |
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler... daha neler görcez bakalım bi T.C. si eksikti :D |
:D evet onur abim iyilik tartısılmaz :D |
son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...herşeyini kendileri hallederler.... heheh ilginç araştırma |
Alıntı:
Eywallah eksik olma muratcım ;) |
son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...herşeyini kendileri hallederler.... deli bir tipmiş :D:D:D:D:D |
evet bakalım sonu 6 olan kac kişi varmıs forumda :D |
son rakamı 2 olanlar: acayipp güleçç,sempatikk...inatçı.komedi ustası.binevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar ama bazende sessizliği sakinliği tutabiliyoo |
son rakamı 2 olanlar: acayipp güleçç,sempatikk...inatçı.komedi ustası.binevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar ama bazende sessizliği sakinliği tutabiliyoo Mu$$$$ :D:D:D doğrudur ne diyelimm(: |
son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee Vay be,işte benim oğlum...:) Oğlumun T.C kimlik no'sunu ezbere biliyorum da kendimin ki neydi acaba ya ? :D Bir ara bakayım da kişiliğimi öğreneyim.:D |
çok dogru saol mekanist..son rakamı 2 olanlar: acayipp güleçç,sempatikk...inatçı.komedi ustası.binevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar ama bazende sessizliği sakinliği tutabiliyoo |
Alıntı:
|
ama benim kimlik nomun sonu 8 ben delikanlımıyım:( |
ndn üzülüorsn ne gzl delikanlı kız gibisi var mı:P |
Alıntı:
bence olaya öle bakma sende kızların harbi kız modelisindir belki yani bazen istisnalar tutmayabilir :D o kdar becerebilsem profesör olurum herhalde :D |
iyi kabul ediyim bari çok ısrar ettiniz |
son rakamı 2 olanlar: acayipp güleçç,sempatikk...inatçı.komedi ustası.binevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar ama bazende sessizliği sakinliği tutabiliyoo :) |
:D:D:D |
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler... |
son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...herşeyini kendileri hallederler.... :) |
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler... psikopat kısmı fazlasıyla uyuyo :D:D:D |
sonu 4 olanlardan korkmak lazım :D :D |
Alıntı:
hem de çook :D:D:D kendimden biliyorum :D:D:D |
valla benim sonu 6 ile bitio :D bundan sonra sizlerden korkucam :D :D :D :D |
Alıntı:
kardeş kardeşi korkutur mu hiç :D:D aa ne kadar ayıp :P:P:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yine de sen sakın :D:D:D nolur nolmaz bu devirde kendine bile güvenmicen :D:D:D:D:D:D |
son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!! hehehe |
hehe ...çhok scma yhaaa.xD |
derin araştırmalar sonucu :D:D |
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler... ruhumda varmış psikopatlık :D |
son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!! envi bişeye benzemek ne oluyo Murat, biraz açar mısın? :D:D |
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler... özür dilemeyi bilirim ama öyle piskopat falan değilim.... ayrıca şöyle bir dipnot Tc kimlik numaraları çift sayılarla biter o yüzden tek olanların bir hükmü yok .... |
Alıntı:
açamam :D bilmiyorum :D araştırmam lazım :D :D |
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler... buda bnm . . :D |
son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee buda benim;) |
son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...herşeyini kendileri hallederler.... |
sonu 6 ile bitenlerle aynı kaderi paylaşıyorum |
Türkiye`de Saat: 06:37 . |