![]() |
hehe ...çhok scma yhaaa.xD |
derin araştırmalar sonucu :D:D |
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler... ruhumda varmış psikopatlık :D |
son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!! envi bişeye benzemek ne oluyo Murat, biraz açar mısın? :D:D |
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler... özür dilemeyi bilirim ama öyle piskopat falan değilim.... ayrıca şöyle bir dipnot Tc kimlik numaraları çift sayılarla biter o yüzden tek olanların bir hükmü yok .... |
Alıntı:
açamam :D bilmiyorum :D araştırmam lazım :D :D |
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler... buda bnm . . :D |
son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee buda benim;) |
son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...herşeyini kendileri hallederler.... |
sonu 6 ile bitenlerle aynı kaderi paylaşıyorum |
Türkiye`de Saat: 05:02 . |