![]() |
Osmanlı Dönemi Evlenme teklifi Gayemiz acizaneyi taciz etmek değil bilakis efkari umumiyede izdivac eylemektir Cevab-ı müspetiniz kalb-i harabımı tamir-i temin edeceğinden, desti izdivacınıza a talibim Kız cevap verir mahremi suratınıza silleyi osmaniye nakşedersem şayet sekteyi kalpten terki hayat eylersiniz |
Kız ne kadar kibar cevap vermiş ya...:D |
kız evet mi dedi hayır mı :D |
Silleyi Osmaniye dediğine göre desti izdicaç talebini reddetti...:D Ölümle tehdit etmiş bir de ya...:D |
Alıntı:
|
:D:D:D:Dvay beee... şimdikiler tek taşını kendi alıyo :D ve bu kadar uzun cümle kuramıyolar :D:D:D... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D:D:D:D Teşekkür ederim evladım,yaş ilerledikçe hassaslaşıyorum galiba...:D |
gencsin daha annem yyaaaa :) |
Alıntı:
Yaşasın gençler ve genç kalanlar...:p |
kızımız çok güzel cevap vermiş helal olsun :D yaşasın osmanlı kızlarımız :D:D |
tesekkürler hazel ablam gercekten cok güzeldi :D |
suratına osmanlı tokadı vurursam kalp krizinden dünyadan göç eylersin diyerek kapak yapmış kız resmen :D:D çok kaba bir cevap olmuş sankim :D:D |
Tercüme edince kaba oluyor ama Osmanlıca söylendiğinde gayet kibar gibi Semracığım...:D |
Rica ederim Murat...:) |
paylaşımına sağlık ablacım güzel cevap vermiş hanım kızımızda :D |
Bundan sonra Osmanlıca cevaplar verelim öyleyse, kaba olmyalım Türkçeyle :D:D |
sağolasın İbrahim...:) Kız teklifi kabul etmediğine göre kolalı gömlek giyen katipi bekliyor.:D |
Alıntı:
Evet..:D Sen diye konuşmuyorlar,siz diye hitap ediyorlar,ne incelik...Şimdiki gibi yürrrüüü,ikile,dememiş kız...:D |
İncelikten kırılmaması da ilginç ablam :D:D zamane kızlarının kelime haznesi bollaşıp laçkalaşmış ablam :D:D |
Alıntı:
Ahhh,aahhh gençlik...:D Doğru valla Semracığım...:) |
Öyle ablam, eninde sonunda gaflete düşecekdir bu incelik ömür boyu sürmez :D:D Gençlik aldı başını gidiyor ablam fütursuzluğa doğru :D:D |
Alıntı:
Valla ya,ne olacak bu gençlerin hali...:p |
saklayamazlar gerçek yüzlerini ablam:D:D gençlerin kendilerine gelmesi için Osmanlı tokatı lazım :D:D |
O kadar Osmanı nerde bulacaksınız yoldaşım :D |
Alıntı:
Osmanlı tokadı yeter mi acaba ? :D Günümüz tekniklerinden de yaralanmak gerekebilir.:D |
Alıntı:
|
bizden korkulur o zaman ablam :D |
Alıntı:
|
hikmet_i sual eylemeyesiniz malumatımızdan ,ne de olsa hazel ve bende yaş kemal_i taaküm eylemeye ramak eylemiştir...ömrü tamam eylemeye pek az kalmıştır..heh_ü heh-ü heh..(gülmenin osmanlıcası):D |
Çok güldüm ya İrfan Bey...:D Parantez içindeki açıklama için teşekkürler...:D + rep |
Le’îme renciş-i hatır verir kerem etmek Mukayyed olmasun erbâb-ı dil ki zahmet olur.. Cihânda ‘âşık-ı mecrûha sanma râhat olur Neler çeker bu gönül söylesem şikâyet olur buda benden:D:D |
Alıntı:
Pek bahtiyar eylediniz zat'ımı Ramazan bey evladım..:D:D Berhudar olunuz..hem bu cıhanda,hemi de diger cıhanda...:D |
Alıntı:
Sen İrfan Bey gibi parantez içinde bir açıklama yapmamışsın,yoksa Türkçesini bilmiyor musun ? :D Süperdi Ramazancığım,sana da + rep...:) |
Alıntı:
Ben de ziyadesiyle memnun oldum....:D |
:D:D saol ablam ben anlamadım size sormak istedim ne demek diye?? |
edebiyat dersindeymişim gibi hissettim :D:D:D...fuzuli :D... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:15 . |