![]() |
erkeklerin çektiği 30 şey 1- İşe başlarken besmele çeker 2- Delikanlıdır tesbih çeker 3- Sportmendir barfiks çeker 4- Tek eliyle şınav çeker 5- Kendi dişini kendi çeker 6- Taraftardır;üçlü çeker 7- Kaçan golde yuh çeker 8- Akşamcıdır kafayı çeker 9- Ağzında sigara halay çeker 10- Dikiz aynasından hareket çeker 11- Muazzam kopya çeker 12- Kaynanadan çok çeker 13- Genelde babaya çeker 14- Evladına nutuk çeker 15- İskenderin üstüne künefe çeker 16- Komedi filminin kralını çeker 17- Çuhayı yırtmadan pike çeker 18- Kafası bozulunca resti çeker 19- Yükte ağır parada hafif çeker 20- Parayı bulan arabayı çeker 21- Mahallede pati çeker 22- Gurbette hasret çeker 23- Sevdiğini sorguya çeker 24- Aldatılınca tetiği çeker 25- Memlekete turist çeker 26- Kaşı gözü ilgi çeker 27- Her ortamda dikkat çeker 28- İtalyan erkeklerine beş çeker 29- İngilizlere yirmibeş çeker 30- Balıketi görünce iç çeker |
28- İtalyan erkeklerine beş çeker 29- İngilizlere yirmibeş çeker 30- Balıketi görünce iç çeker sonu etkileyici:) |
:D:Dteşekkürler kuzey |
Alıntı:
allah kahretısn boyleyız ıste :D:D sız hala bızı begenmeyın .. neymıs beckham , brat bıtt .. ne varsa turk erkeklerınde varr asalet, guven, durustluk, yakısıklık, endam vb :D:D |
Alıntı:
bu kadarmı doğru bi laf sölenir :D:D |
6- Taraftardır;üçlü çeker yanında kreması olarakta esrar ceker :d:D:D |
28- İtalyan erkeklerine beş çeker 29- İngilizlere yirmibeş çeker helaaalll:D:D |
Alıntı:
hangi türk şu sıfata benziyor sorarım sana tekin |
6- Taraftardır;üçlü çeker Dogru bi laf :D |
Alıntı:
+rep :):D |
Alıntı:
|
canlarım benim sağolun duygulrınızı yansıttığım için sevindim ama türk ekeklerinide yabana atmayaım bulunmaz hint kumaşları onlar;) |
Elbet Birisi Benzer Makbule Abla :) Yabanci kizlar TÜRK erkeklerini Begenir , Sizde Buldukça bunuyorsunuz :D -Rep Makbule abla :D |
bu kadar beğediyseniz demekki tek ben böyle düşünmüyorum mehmet:) |
işimiz bu :D:D |
türk erkekleri vazgeçilmezdir elin yahudileriyle uğraşmayalım |
Sizler bizim boyumuza posumuza endamımıza ve de başınız sıkıştığında yaslandığınız omzumuza kurban olur bee :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
burdan bayanlara sesleniyozz okuyunda acıyınn :D cekmek kaderimiz de var:D:d el insaf yani :D yüklenmeyin bu kadr zuahaha |
onlarda acıma duygusu ne gezer be kardeşim acımasız hepsi bunların :D |
unutmayın her başarılı erkeğin arkasında bir bayan vardır |
beter olun :D:D töbe töbe :D |
yuhhh yhaaa yassık bizeee :D ALLAH sizi hacı etsin kadın var rezil kadın var vezirr yalan abi alayı dara ceker adamı bunların ..!! |
Alıntı:
Alıntı:
|
hep sizin yüzünüzden acındırmayın kendınızı buralarda :D |
bittim abii felaket bi yorum ne kadar para o kadan basarı mı :D nato kafa nato mermer işte:D:D anlamsbunlarr sert mi oldu acabA:D:D dlim kopsun mu zauahahahah |
[quote=Akdora;941975]Başarılı erkek paralı erkektir..Parası olan erkeğin arkasında da bir kadının olmama ihtimali zaten sıfırdır :D ne yani biz paranın arkasındamı duruyoruz aşk olsun herşey para değildir ufak bir tebessüm herşeye değer başkalarını bilmemde bu benim için böyledir |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
bak makbule tutan tutuyo feministlik duygularımı engellemeye çalışıyolar alçaklar :D çok bilmişler :D |
+rap |
Alıntı:
insan yeğenine hiç alçak dermi teyzoş hiç yakıştıramadım tekzip ve de teessüf ediyorum hıh :D |
bende aynen onlardan :D |
onlar benim kelimelerim olmaz sen edemezsin feminist TEYZOŞ :D |
Erkekler 20 yaşında playboy 30 yaşında playman 40 yaşında playof 50 yaşında game ower :D:D |
=))) helal |
teşekkkürler ... |
Türkiye`de Saat: 15:46 . |