![]() |
Erkek psikolojisi |
mazlum ne yaptın sen yaaa:D:D:D:D bu hiç verilecek konu mu?:D |
bıızı rezıll ettınnn:D:D:d:D:D |
:D:Dsüpermiş yaa teşekkürler:D |
herşeyi alenen açıklıyor, teşekkürler Mazlum :D:D |
Alıntı:
ah mazlum ahhh ben ne diyim sana:D |
Aferin Yani mazLum :D |
mazlum bittin sennnn:D |
ayda yılda bır konu actınnn :D tam actınnn :D:D |
murat bence bu konuyu kapat herkes görmeden:D:D |
Kesinlikle doğru,katılıyorum :D:D |
niye bu kadar dert ettin kendine Bekir? :D:D Rahat ol, yabancı yok burada :D:D |
hehehe :D |
abi yapmayın bu kadar.neden üzerinize alıyorsunuz:D:D:D ya hep bayanların aleyhine konu açan biri olarak bunu yapma zorunluluğu hissettim desaem yeridir:D:D hem olaya iyi yönden bakın.Komik değilmi:D:D |
süper ya dehşet birşey acayip güldüm :D:D:D konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunarım:D |
cesaretinden ötürü arkadaşı kutluyorum ve onu +replere boğuyorum :) |
Mazlum Neden Kizlarin Eksikleri Degilde , Erkeklerin Eksikleri :D Bari Siz yapmayin abi :D:D Ele vericekseniz , güzel konularla ele verin bizi :D |
devamını bekliyoruz:D:D:D(büyük bir sabırsızlıkla) |
:D:D:D:Dgüzel konu:D |
devamını çok beklersiniz.bekir abi(forzabjk34) beni vurur bu defa:D:D:D |
forumdakı dısı kartalların elıne dusurdun yaa ne dıyelım canın sagolsunn:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
+rep |
tesekkurler mazlum guzelmıs :D:D ama uzerıme alınmıyorum :D |
:D:D:D |
hakikaten ne bu ya tam anlamıyla rezalet :D |
Alıntı:
evet işte erkek psikolojisi :D:D |
Psikolojimizi Bozmayin ;) |
alınacak ne var bunda yahu sizde yapmayın arkadaşlar bu kadar...Bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler ablamız sayesinde elemanda birşeyler öğrenmiş oluyor işte fena mı :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama bayanlara madara ettin bizi:D |
Alıntı:
|
erkeklerin geç cevap yazma sebebi buymuş demekki :D bilgilendirdiğin için saolasın :D:D |
Alıntı:
işte bı bayan psikolojisi örneği okuduguna hemen ınanıp etkısı altında kalarak karsısındakının o sekılde olduguna ınanma durumu :) |
Yettim Mazlum kardeşim yettim.:D Ne var ki bunda,anlayamadım?:D Alınacak bir şey yok,gayet güzel bir konu...:D Bunu çoğumuz yapmıyor muyuz sanki?:D Laf aramızda Ozan'a sorun beni anlatsın.:D Hazel Dictionary dersem yeterince açık olur,değil mi Ozan?:D:D:D Çok beğendim kardeşim,ablandan sana rep...:) |
harikaymış ya:) güel anlatmış:) |
::D:D:D süper yaa Bekir sana nie bukadar dert oldu kuzumm anlayamadım alırım ifadeni bi ara:D:D:D |
forumda genelde bayanların aleyhinde konu açan biri olarak bunu kendime borç bildim bekir abi.:D:D:D verilen rep ve yapılan yorumlar için herkese teşekkürler:D:D |
Hayırlı işler :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:58 . |