![]() |
Bir bayana yakışıklı görünmek bu kadar Kolay ... |
keşke böyle olsaydı ama deil :) |
ee yani arada dağlar kadar fark yokmu ne kdar o ufacık şey haberiniz varmı |
bayanlar bı yuzukle kandırılıyormuss:D:D cok uzuldummm |
Alıntı:
|
pırlanta büyüdükçe kusurlar azalır :D... |
bu bayanlar cocuk gıbı :D:Dcocugun elıne nasıl bır seker verırsen her dedıgını yapar bayanlarda fırlanta altın yuzuk gorunceee hmen atlar kusurlar bır rafa kalkar :DD:D:D:D: |
sizin yorumlarınız çocukça bence genelleme yapmayın........ :) |
her bayana göre değişir Sanırsam dış görünüşe önem veren bayanlar için geçerli olabilir ama iç güzelliğine önem veren bayanlar için asla tek taş çift taş pırlanta altın bunlar bayanların sevgisine karsısındakinin nasıl göründüğüne etki etmez diye düşünüyorum !!! |
buna ihtiycım olduğunu sanmıorum ;) ki bi bayan ztn yüzük için benmle oluosa olmasın daha iii |
onlar tek taşlarını kendileri alırlar arkadaşlar siz onun yerine yat kat ve arabayı hazır edin yeter :D:D |
erkekler her şeyi yanlış anladıkları gibi bunuda yanlış anlamayı başarmışlar. Her bayanın böyle olduğunu düşünmek inanılmaz derece bağnazlık gerektirir... Konunun espri olsun diye açılmış olmasını diliyorum. |
Alıntı:
Her bayan için demiyoruz ki kardeşim 100 bayandan 99 u böyle ama :) Gerçi dişi kartallarımızı ayırıyorum onların malla mülkle parayla şanla şöhretle işleri olmaz diye ummak istiyorum :):) |
Alıntı:
|
Puhahaha..forumda rastladığım en gerçekçi tespit..hatta parmağında da tanınmış lüks bir aracın anahtarı sallanıyorsa..Quazimodo (Notr Dame 'ın kamburu) bile olsan karşı cinse Brad Pıtt gibi görünürsünüz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zaten biz burda gırgırındayız. Ama bu olayında gercek payı var BAZI bayanlar için . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
demekki ben geriye kalan 6 kişiden biriyim ne mutlu bana :D |
Alıntı:
|
hiç üzerime bile alınmıyorum :D:D konuşun durun siz :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim İrfan abicim :) Ramazan gardaş bak kokoş mokoş yakışmıyo ağzına :D:D İrfan abime şikayet ederim seni :D:D |
Alıntı:
|
çok çok güzel bir konu bu konuların devamını bekliyorum metin:) |
İrfan abi yapmıştı ama neden öyle dediğini açıklamıştı gayet güzel bir dille :D ama senin ağzına yapıştı kaldı bu kokoş kelimesi :D:D öyle miyim ya gerçekten? :D:D |
İrfan Abi sana Soruyo?? kokoşmuymuşum hakkaten diyo?? :D:D |
Ramazancıım..biraz bencilce olacak biliyorum ama..o birtek İrfan abisinin kokoşu...:D:D:D çünkü benim küçük kızım da öyle..birtek ben kokoş diyorum ona..:D:D:D |
:(:( iyi.. |
Haydiii...Ramazan'ı da küstürdük..Ramocuum..biz 3 ümüz biriz..Biz (sen,ben,Semra) mahşerin 3 atlısıyız abicim..unuttun mu.."kokoş" esprisine takılma abisi...:D:D:D |
:D:D:D |
Hakaret bu :D Zaten tüm erkekler yakışıklıdır :D |
sana sormuştum bu soruyu :D:d |
Ramazan bize küsmez asla :) abimin de dediği gibi mahşerin 3 atlısıyız biz :D:D |
:D:D biraz tebessüm etmemi sağldı:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
:D:D |
yaa ne alakası var ya:Dyok böyle birşey |
Türkiye`de Saat: 21:46 . |