Alıntı: dygsm´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 944706)
yapma abicim yaaa bizi kötü görmeyin rica ederim. 100 bayandan 99u öyle olur mu hiç... hep kötülüklere bakmayın abicim ne iyi bayanlar var ... Öyle şey olur mu ben öyle bayanlar yok demiyorum ama 100 de 99 olduklarınıda düşünmüyorum. | Ben kötüye bakmıyorum ki kardeşim güzel olan 1 kişiye bakıyorum ki o güzelliklerde siz dişi kartallarımızsınız :) Alıntı: Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 944754)
İbocuum sende çok abartmışın ..kesinlikle 100 bayandan 99 u böyle değil..en fazla 92 si 93 ü böyledir..:D:D | yok abi 99 iyidir zaten kalan 1 kişi dişi kartallarımıza isabet eden kısmıdır :D Alıntı: melik_kartal´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 944778)
demekki ben geriye kalan 6 kişiden biriyim ne mutlu bana :D | sen başkasın zaten teyzoş seni kategoriye dahil etmiyoruz :) Alıntı: semra´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 944783)
hiç üzerime bile alınmıyorum :D konuşun durun siz :D:D | alınma tabi yoldaşım ne alınacan kastımız siz değilsinizki :D Alıntı: Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 944840)
Haydiii...Ramazan'ı da küstürdük..Ramocuum..biz 3 ümüz biriz..Biz (sen,ben,Semra) mahşerin 3 atlısıyız abicim..unuttun mu.."kokoş" esprisine takılma abisi...:D:D:D | Abim yanlız Mahşerin 4 Atlısı diye bir film çıkmış orda ki 4. kim merak ettim ben :D:D |