![]() |
bu kadar centilmen olmayın yaa :) bu kadar kendinizi hırpalamayın :) |
Resimler Nekadar Güclü Oldugunuzu Gösteriyor :D daha ne istiyorsunuz :D:D |
Alıntı:
|
çalışın :D:D... |
Gölgelerin gücü adına Güç biz de artık.:D:D:D |
helal olsun Mazlummm böyle konular aç ne istersen iste benden:D helal olsun kadınlara kocalarının kıymetini biliyolar:D |
Buradan bu sonucu çıkarman çok ilginç Bekir.:D:D:D |
öyle değil mi abla:D:D |
Benim baktığım yerden öyle görünmüyor.:D |
valla abla ben resimlere bakınca ilk olarak HELAL OLSUN dedim:D Mazlum bir ara öyle konular açtı ki hatırlamak dahi istemiyorum:D:D |
Ama ben hiç unutmuyorum,erkek psikolojisi işte,hemen unutmak istersiniz.:D:D:D |
Alıntı:
|
Unut demek dile kolay...:D:D:D |
neyse abla konu dağılmaya başladı:D:D:D:D |
:D :D Bayanları Güçlü :D |
Erkekler tembel desek daha doğru gibi ama neyse...:D Kadın itiraz etmedikten sonra bize karışmak düşmez.:D Taşısınlar...:D |
Rabbim banada böyle güçlü kadın nasip etsin:D |
amiiiiinnnn...:D:D:D |
ewt bekir abi ilk yorumnda sana aynen katılıyorum.....:D |
Çok güçlü olursa sorun yaşamayın sonra...:D Şiddet falan...:D |
Hiç kimse bana masal anlatmasın :D:D..o resimdeki kadınların hepsi o davranışlarının bedelini muhakkak (illaki para değil,yanlış anlaşılmasın) almışlardır yada ödetmişlerdir..:D:D |
Abi umarım dediğin gibi değildir:) Eğer dediğin gibiyse çok kötü bir durum:) |
böyle erkeklerin hepsini sıra dayağına geçireceksin :D:D falaka bile olabilir :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence o kadınlar kocalarına karşı son derece saygılıdırlar kocaya el kalkmaz:D |
Belli olmaz.:D Bunlardan korktum ben...:D |
Şu resimlerden sonra saygıdan bahsediyo, bak hele :D:D Saygı neden tek taraflı acaba odun erkeklerde? :D:D |
kocalarına saygıdan aman kocamın beli ağrımasın ona bişey olmasın diye yapıyorlar semra:D |
http://besiktasforum.net/forum/image.../wol_error.gifTam boy olarak gormek için buraya tıklayınız..http://img465.imageshack.us/img465/3032/sevenzk0.jpg :D:D |
Önemli olan duanın kabul olması...:D Boşuna heveslenmeyin Bekir.:D |
abla bize amin demek düşer:D |
"0 aldatmasın ben aldatayım" "O dul kalmasın ben kalayım" Puhahahaha...çünkü zuhahahaha... :D:D:D:D yarıldım ya gülmekten hehehehe... |
Alıntı:
sözde eşitlik :D bütün amelelikleri biz mi yapacaz ? :D:D... al sana eşitlik yoldaşşşşşş şşşşşş :D:D... taşıyın :D:D... |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
Bana çok kızdın geçen günkü konudan dolayı Belki Bukonuyu beğenirsin diye sana jestim olsun dedim:D:D:D |
çok sevdim bu konuyu kardeşim bu tür konuların devamını bekliyorum:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:13 . |