![]() |
harbiden ha 1 tanesi bile olsa tırsmak lazım :D:D:D... |
Allah korusun...:D:D:D |
|
|
Komik şeyler, teşekkürler. |
Ajdar'ın Hadise'den daha fazla olay çıkartacağı bir gerçek de..:D:D:D o günleri görmeyelim ne olur.:D |
Arkadaşlar ben size asıl "kıyamet alameti" ni açıklıyorum... Kadınların,hiçbirşey beklemeden fedakarlıkta bulunmaları" gerçek bir kıyamet alameti dir ki..yukarıdaki resimler bu alametin yanında gerçek birer "sürrealist" objedirler..hehehe... |
Bizi çok yanlış tanımışsısnız ya İrfan Bey,cık cık cık... |
Alıntı:
|
Yanlış tespit.:D:D:D |
Doğru tespiit....:D:D:D |
Teşekkürler :) |
Yanlıııışşş...:D:D:D |
valla dooğruuu..:D:D |
Doğru tespit irfan abi:D |
doğru +1 :) |
hehehehehehehe....(soru:D Hazel'e..Derginin ön sayfasına verilen ad) :D:D |
oooooo,bakıyorum yalnız değilsiniz İrfan Bey...:D:D:D cevap veriyorum tencere...:D |
çok doğru tespit irfan abi:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İrfan abi tespitin yanlış :D:D böle tespit mi olur hiç? :D:D |
Alıntı:
|
herkes her zaman dopru tespitte bulunacak diye birşey yok, yanılma ve hata payını unutmayınız lütfen :D:D |
Alıntı:
-Tencerelerin üstüne örtülen şeye ne denir..bil senin olsun..keh keh.. |
bunun cevabını asla söylemem :D:D |
:D:D:D |
ajdar olyı komikmiş saol:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hadi Hazeeel hadi deyiver şu kapatmak zorunda olmadığın saçma sapan şeyii...hehe..:D:D |
Ama ben bilmiyorum ki İrfan Bey...:D Ne demek istediğinizi anlamadım,daha açık konuşur musunuz lütfen?:D Lafı dolaştırmadan söyleyin isterseniz.:D |
İrfan abimin sorusuna cevap :) "genellikle biri öbürünün üstünü/altını kapatan, eksiğini gediğini saklayan, biri olmadan öbürü olmayan, üstteki yuvarlanınca gidip alttakini bulan, havalarının dışarı kaçmasını engelleyen, buhardı, suydu, artık ne içeriyorlarsa tek bir potada eriten, gündüz-gece, artı-eksi, sıcak-soğuk gibi karşıt ama birbirini tamamlayan kavramları içinde barındıran bir ikilidir, tencere ve kapak. gördüğümüz her şey, onların üzerine kurulmuş gibidir. tencere kapak ikiliği, aslında tencere kapak birliğidir de." |
:D:D:D:D:D |
niye güldün abim gene :D:D yanlış cevap mı yoksa :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
cevap doğru da kullanıldığı yer biraz farklı...:D:D:D Hazel ablam anlamıştır onu...ve bana acaip kızdığını hissediyorum valla..ama olsun insan sevdiğine takılırmış...o hepimizin ablası..beni de affeder artık.. |
Türkiye`de Saat: 00:37 . |