![]() |
Kurtlar Vadisi(BesiktasForum) MetiN Komik yazılar bölümünde reklam yapmışsın mEhmEt mEhmEt Abi valla diğer forumdan zorladılar. Üyeliğin elimizde banlarız dediler. MetiN Al bu mesajı diğer foruma alıntı yap.. bir daha seni burada online görmeyeceğim anlaşıldı mı!! Die_4_You Kimin adamısın lan sen arda Yan forumdan gönderttiler beni. Die_4_You Al bu mesajı, diğer foruma 5er tane yolla. Bundan sonra sen onların değil bizim adamımızsın. Akdora siz topice arka kapıdan girin.Biz 'de Outkast'la ön kapıdan dalacağız. Gökhan Tamam Akdora Akdora: Aman dikkat et rengini belli etme. GökhanTamam,içeriye siyah olarak giricem. Ozzy : Daniel Clark Kırmızılar peşimizde saklanıcak bir yer bulmalıyız. Daniel ClarkGeyik bölümü var orda bizi bulamazlar ortalık yatışana kadar bir süre orada takılırız. Ozzy: Tamam.Repler sende değilmi. Daniel Clark: Bende lan çantanın içinde. MetiN Bir daha seni bayanlara özel bölümünün etrafında gezerken görürsem bacaklarını kırarım ulann! Outkast Abi orada senin manitanın olduğunu vallaha bilmiyordum. MetiN Yanlış yaptın Outkast.Yanlış! Outkast: Abi yapma dur. Die_4_You: Mesaj hazır mı? wahş! melek: Hazır.. rep hazır mı? Die_4_You : Hazır.. mesajı görelim wahş! melek: Olmaz önce repi görelim Die_4_You : Repin yarısı şimdi yarısı iş bittikten sonra Son Holigan: Evet hanımlar beyler toplantıyı açıyorum bu Outkast ve Gökhan,forumda varlığımız için tehlikeli oldular bir çözüm bulmalıyız Semra:Ne gibi mesela,ne yapabilirizki Die_4_You:En iyisi Metine ikisinide banlatalım gitsin :D Son Holigan :OLurmu öyle şey ufuk kolay değil herşey o kadar hem ne diyeceğiz,Gökhan ve Outkastı rakip gördük kendimize bir el atarmısın diyeceğiz:D Die_4_You:Neden olmasın :D Semra: ufukkk Die_4_You: Tamam tamam saçmaladığımın farkındayım:D Semra:Şükürler olsun |
=))) |
Süpermiş kardeş emeğine sağlık :D + |
Son Holigan: Evet beyler toplantıyı açıyorum bu Outkast ve Gökhan,forumda varlığımız için tehlikeli oldular bir çözüm bulmalıyız Semra:Ne gibi mesela,ne yapabilirizki Die_4_You:En iyisi Metine ikisinide banlatalım gitsin :D Son Holigan :OLurmu öyle şey ufuk kolay değil herşey o kadar hem ne diyeceğiz,Gökhan ve Outkastı rakip gördük kendimize bir el atarmısın diyeceğiz:D Die_4_You:Neden olmasın :D Semra: ufukkk Die_4_You: Tamam tamam saçmaladığımın farkındayım:D Semra:Şükürler olsun iyi tespit Ufuk :D:D |
Alıntı:
Yoksa ben ve saçmalamak ? Asıl saçmalık bu :D |
bencede saçmalamıssın :D benim hiç abi çektiğimi gördün mü kardeşim ? :D |
Alıntı:
Kurtlar Vadisi diyoruz istersen 10 yaş büyük ol ne farkeder:D |
Yani senin saçmalıkla uzaktan yakından hiç bağın yok, inan ki :D:D |
Alıntı:
Şüphen mi var :D |
Ya şüphem varmış gibi mi görünüyor :D:D |
Alıntı:
Doğrusunu söylemek gerekirse,çok belli ediyorsun :D |
MetiN Bir daha seni bayanlara özel bölümünün etrafında gezerken görürsem bacaklarını kırarım ulann! Outkast Abi orada senin manitanın olduğunu vallaha bilmiyordum. MetiN Yanlış yaptın Outkast.Yanlış! Outkast: Abi yapma dur. hehe komikdi :D Son Holigan: Evet beyler toplantıyı açıyorum bu Outkast ve Gökhan,forumda varlığımız için tehlikeli oldular bir çözüm bulmalıyız Semra:Ne gibi mesela,ne yapabilirizki Die_4_You:En iyisi Metine ikisinide banlatalım gitsin :D Son Holigan :OLurmu öyle şey ufuk kolay değil herşey o kadar hem ne diyeceğiz,Gökhan ve Outkastı rakip gördük kendimize bir el atarmısın diyeceğiz:D Die_4_You:Neden olmasın :D Semra: ufukkk Die_4_You: Tamam tamam saçmaladığımın farkındayım:D Semra:Şükürler olsun Valla sadece Murat deseniz olurda Gökhan abi olmaz :D |
Alıntı:
EyvaLLah UfuKk. . . ;) |
İlginç. |
Emegine Saglik Ufuk (: +rep |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Eyw beğendiğine sevindim mehmet ++ için saol : ) |
Senden şüphe etmek mi, asla :D:D |
Alıntı:
İyi madem bu seferlik olay çıkarmadım :D:D Bir dahakine daha az belli etmeye çalış :D |
süpper =) |
süper upukum + rep :D |
Alıntı:
Eyw gözüm :D |
Alıntı:
|
İyi başarmışsınız gerçektende.Tebrikler...:) |
Alıntı:
Alıntı:
|
:D:D:D |
+rep dostum.Ehehehe:D:D |
Alıntı:
:D:D:D |
iiimiş tşk:) |
ufuk herkes payına dusenı alıcak hea :D metın gerceklere bakarak herkese payını verelım dıyorum :P eyv ufukcum cok guzeldı ;) |
Alıntı:
Valla ilham geldi şöyle yazdım bi kaç şey ama ilk muratla sen geldin aklıma sizi kurban ettim :D Bu arada en kısa zamanda payım neyse almak istiyorum:D Beğendiğinede sevindim:) |
Alıntı:
metin gelsin payına bakarız :P ne kadar dusuyorsa o kadarını verırız |
Alıntı:
İyi bari adalet yerini bulsun :P:D:D |
Yine ben yokum ya...:DUfuk,benim adım hiç geçmeyecek mi?Ağlayacağım bak...:D |
Alıntı:
Farkındayım ablacım,sanada uygun olan bir rol bulacağım merak etme:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen zaten dünden razısın biliyorum:D Ben sana kırmızı olamazsın demedim adam olamazsın dedim:D Yok la bu farklıydı sanki:D Her neyse boşver:D |
Ufuk kucuklugune veriyorum :D:D Olurda abin seni maca getirirse ozaman bunları canlı canlı söyle:D |
Bak ya,bi havalar,kırmızılığın verdiği gaz aferin yavrum aynen devam:D:D Korkumuz yok bebişim yüzünede söylerim:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:31 . |