![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Heryerdede kolunuz var maşallah:D |
3 cephede savaşıyorum be bi Allahın kuluda yardıma gelsin:D |
Alıntı:
Yakmayan -->O :D |
Ufuk , Atiker Sıralı Otogaz Sistemleri Sponsor Olmadimi ? diziye ? reklam göremedim ben :D:D:D |
Alıntı:
Reklam yasak forumda kendi cebimden karşılıyorum masrafları:D |
vayy kopuyonuzz heaaa :D:D |
Alıntı:
Gel birlikte kopalım:D:D |
kopalım anammm :D geriyo ama beni kan felan :D:D hiç sevmem zauahhaha kiaaaaaaaa |
Alıntı:
Sen ikimizide banlatırsın sus tamam:D |
kan bıcak katliam yasak mı la :D ne banı :D:D kime banıyoz :D:D |
Yakarız be ufuk :D pardon upuk :D |
Simdi , Bizim Polat Alemdar'ımız Irfan Abi mi ? |
devamını bekliyoruz |
Bu GidişLe benim Diziyide geçiceksin Ufuk :D İlk Denemen İçin teşekkürLer Devamını Bekliyoruz :D |
:D:DSüper yaw Ufuk..Helal..:D |
BenCe süPer oLMuŞ xD dewaMınıDa istiyoruZ :D |
Ve İrfan Bey gayet memnun bir şekilde purosundan bir fırt daha çeker ve irkirtici bir gülümseme belirir yüzünde,şimdilik galipti Ama şimdilik... :D:D:D:D:D Bence de...son gülen iyi güler İrfan Bey...:D Alıntı:
Alıntı:
Metin,İrfan Bey'in adamından niye rüşvet istiyorsun evladım ben zaten yeterince maaş ödemiyor muyum?:D Bu arada teşekkürler Ufuk,süper olmuş,devamını sabırsızlıkla bekliyorum.:) |
hehe :D |
Alıntı:
Ihanet Etmeyiz Biz Hazel Abla ! :) Ufuk , Ben , Kü : iyi bir grup oluşturduk :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah'tan Başka Kimse'den Korkumuz Yok Allaha Şükür :D " Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz " tşkler :D:D |
Alıntı:
|
Biz Ne insanlar Gördük Abla Üstünde Elbisesi Yok , Ne Elbiseler Gördük , İçinde Insan yok :D:D:D Tekrar Söylüyorum ; " Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz " :D:D:D:D |
Alıntı:
Ooooooo,Mevlana'dan ha...:) Cesur olmak lazım yani,tamam o zaman...Hodri meydan...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben doğramam,doğrattırırım.:D |
süper olmus ufuk devamını beklıorz :D:D hangı gun saat kaçta :D:D:D, hazel abla elemana ihtiyac var mı? :D:D itina ile adam öldürülür :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kü , Ufuk , Mehmet Team :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Dikkat Edin'de Dagilmayin Hazel Abla :D Neyse 2. Bölüm Herseyi Göstericek , Onu Bekliyelim :D:D BeşiktaşForum Pusu , Kendi Gününde Kendi Saatinde , Komikler'de :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
merak etme abla teskılat bızım ;) |
Alıntı:
Alıntı:
Yok canım hiç öyle şey yaparmıyım ben :D Hem zaten bi en son cümleyi okumak gerek,gayette tarafsız olduğumun belirtisi :D |
Ufuk , Kötü Yola Sürüklemezsin bizi degilmi :D:D |
Alıntı:
Valla bilemem,orası o anki ruh halime bağlı:D |
UFuk eğer Bu dizi tutarsa Bende Benim diziyi Devam Ettiririm :D Rekabet ortamı oluşmaLı :D |
Alıntı:
Neden olmasın rekabete hazırım ben:D |
Türkiye`de Saat: 01:56 . |