![]() |
Alıntı:
Yavru Ne kadar Hazırsın :D :D |
Yakinda Pembe Dizilerde Cıkar auhauahauh :D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Yok onu veto ederiz merak etme:D |
[quote=Die_4_you;958749]Bomba gibiyim fena kurgu planladım:D Sen ne zaman Bu kadar emin bir cümLe Kursan :D Sonunda MutLaKa Egzantrik şeyler ÇıkıyoR :D BekLeyip GÖrücez :D |
Alıntı:
Ya bi doğru dürüst alıntı yapmayı başar ilk önce :D Beklede gör,ara sıra lazım böyle heyecanlar foruma,bak farklı bir hava yarattı :D |
Alıntı:
Bayadır Msn'de görüşemiyoruz :D bunLara Cevaplar Gelecektir Yavru :D |
Alıntı:
Bekliyorum cevap verebileceksen buyur :D |
Alıntı:
Şüphen mi Var ? :D |
murat gel kardesım yazsın bakalım ufuk efendı senaryosunu :P aksam konsey toplantısı yapar darbe yaparız :D:D |
Alıntı:
Açıkcasını söylemek gerekirse evet :D |
Alıntı:
Sizin gibi küçük örgütler için kılımızı bile kıpırdatmayız biz :D Forever Falçata İrfan :D |
sen bılırsın ufuk ben bısey demıyorum daha. ayrıca falcata ırfanı ustura ırfan yapar berbere yollarız babalık yerıne berberlık yapar akıllı olun :D:D |
Alıntı:
Bak ya laflara bak :D Hiç saygı kalmamış büyüklere :D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
FALÇATA IRFAN !!! Allah Allahhhhhhhhhhhhh Yakariz Bu Gezegeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ~ |
Alıntı:
:D:D:D |
Arkadaslar konu sabitlenmiş durumda Yeni konular ayrı bir başlık altında açılacaktır Buradanda yeni konuların linkleri verilerek diğer yeni bölümün tanıtımına devam edilecektir İlgilenenlere Duyurulur BesiktasForum Kurtlar Vadisi Team |
Alıntı:
|
Alıntı:
Waow :D Güzeldi:D |
VAR OL ! Irfan Abi " Bunları bayrağa değil, çaputa bile sardırmayalim " : Laz Ziya sözüdür , unutamiyorum o adami :D |
İlginç sözlerden biriyle daha karşı karşıyayız :D:D |
Gözdağı Vermek Lazim Biraz :) " Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir " Bknz : Karetta2002(Irfan Abi) , DanieL_ClarK(Kürsat Abi) , Die_4_You(Ufuk) , Mehmet :D:D:D:D:D:D |
Buraya bu kadar yazacagına yeni konuyu yazsaydın :D Unutma biz derin devletiz:D Ablamın arkasında derin devletin adamları var :D |
Sen uyumaya devam et,2. bölüm eskidi bea:D |
Linki göremedim :D |
:D:D:Dkanka süper olmuş ya.Teşekkürler Vizelerim başladı benim.Ondan foruma giremiyorum.Geç okudum bu yazıyı biraz Alpler abla merak etme sen.İrfan abi şimdi kazandı.ama şimdilik:D:D Çalışmalarının devamını bekliyoruz ufuk:D Başarılar |
Alıntı:
Olsun kardeşim,geç olsun güç olmasın :D Beğendiğine sevindim:) |
İkinci bölüme buradan ulaşabilirsiniz arkadaslr |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ablam merak etme yanındayım :D:D |
Alıntı:
|
Yanani Görür Allah HazeL Abla :D:D Kimseden Korkumuz yok :D |
Alıntı:
Helal olsun :D Aynen devam et sen bizi temsil ediyorsun:D Zaten seneryo bende takılsın onlar kafalarına göre:D |
Alıntı:
Hani şimdilikti...:D |
hade bakam :D:D |
Alıntı:
Valla 3.Bölüm için baya bir çalışmam lazım,2.ciyi beğenmedim pek aceleye geldi,şöyle hareketli,uzun ve adaletli bir bölüm olacak umarım:D |
Ufuk 3. Bölüm'De Kelle Falan keselim , Atraksyon olur , Hem Dizi'nin izleyenleride Kacirmaz böylelikle :D Kafa Kesme Bölümlerinin Videosunu Atariz foruma :D |
Besiktasforum.NET 3. Bölümünü Buradan Takip Edebilirsiniz >> http://besiktasforum.net/forum/komik...-pusu-3-bolum/ |
Alıntı:
aßLam ßunLar seNi teK mi sandıLar..:D kartaL a$Kına yanınDaım aßLA yettim qaarii :D:D |
Türkiye`de Saat: 15:42 . |