![]() |
Besiktasforum.NET 'i Bayanlar Yönetseydi ? (Feminist Moderatör) Alpler-Şekerim şu erkeklerin konusunu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. (Moderatörice) _Dişikartal_ -Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) (Administratorice) Semra : Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. (Moderatörice) _Dişikartal_ : Bundan böyle forumun adı gri-girls (Administratorice) Semra :artık smileyler kel olmayacak ayarladım hepsini (Feminist üye) Melik_Kartal : bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. (Feminist Moderatör) Alpler : Erkek yöneticiler istemiyos (Moderatörice) _Dişikartal_ : genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olsun forum başlıkları -forumsuz sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -zerda ablanıza derdinizi anlatın -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kilo vermenin en kısa yolları -Hiç bir erkege tokat attınızmı Alıntıdır.. |
:D:D(Administratorice) Semra : Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. :D:D |
Zuahuha :D ..Tşk Mehmet..O durumlara Düşürme Bizi Yarabbim:D Hele Semranın Eline Allah Muhafaza:D |
Vardı be kardeşim bu :) |
Bi degisik versiyonu metin :D Dogru diyorsun ramazan abi :D |
Allah'ım ne olur şunları benim elime bir düşürüver :D:D |
Alıntı:
|
yok yok :D:D olmaz, inşallah elime bir düşersiniz (aminnnn :D), özelliklede Ramazan gardaş :D:D |
Alıntı:
|
o Kimmiş ki beni Kim vurdu ya götürecek !!:D Divan edebiyatı şiirlerine benzedi yaw :D:D |
Türkiye`de Saat: 14:56 . |