![]() |
Besiktasforum.NET 'i Bayanlar Yönetseydi ? (Feminist Moderatör) Alpler-Şekerim şu erkeklerin konusunu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. (Moderatörice) _Dişikartal_ -Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) (Administratorice) Semra : Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. (Moderatörice) _Dişikartal_ : Bundan böyle forumun adı gri-girls (Administratorice) Semra :artık smileyler kel olmayacak ayarladım hepsini (Feminist üye) Melik_Kartal : bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. (Feminist Moderatör) Alpler : Erkek yöneticiler istemiyos (Moderatörice) _Dişikartal_ : genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olsun forum başlıkları -forumsuz sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -zerda ablanıza derdinizi anlatın -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kilo vermenin en kısa yolları -Hiç bir erkege tokat attınızmı Alıntıdır.. |
:D:D(Administratorice) Semra : Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. :D:D |
Zuahuha :D ..Tşk Mehmet..O durumlara Düşürme Bizi Yarabbim:D Hele Semranın Eline Allah Muhafaza:D |
Vardı be kardeşim bu :) |
Bi degisik versiyonu metin :D Dogru diyorsun ramazan abi :D |
Allah'ım ne olur şunları benim elime bir düşürüver :D:D |
Alıntı:
|
yok yok :D:D olmaz, inşallah elime bir düşersiniz (aminnnn :D), özelliklede Ramazan gardaş :D:D |
Alıntı:
|
o Kimmiş ki beni Kim vurdu ya götürecek !!:D Divan edebiyatı şiirlerine benzedi yaw :D:D |
Alıntı:
|
Bu gidişle duam kabul olacak :D:D Mehmet sanada sıra gelecek, öncelik Razaman gardaşın :D:d |
Alıntı:
|
kul ile Allah arasına girme Ramazan gardaş, kalbimin temizlğinden bildim :D:D |
Bence Kabul olmayacak:D Benim de kalbim temiz Ne olacak şimdi?? :D:D |
Alıntı:
|
evet Mehmet, zamanın gelecek seninde :D:D |
Sen böle dedin ya sırf sana inat olur :D:D sorma ne temiz ne temiz :D:D |
o kız ben olamam yaa ben pembe sevmem bir kere:D |
hazel ablayı feminist yaptınız ya siz kaçacak delik arayın kendinize ama bir konuda semra yı desteklememek de elde değil yani :D:D:D |
Alıntı:
|
:D:D:D:Dgüzel olmuş Mehmet eline sağlık:) |
Alıntı:
|
-kadının sesi, foruma kulak verin bu süper olmuş eline sağlık :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Ben Teşekkür Ederim :D:D |
Alıntı:
eeee elıne dustuk dıyelım soyle soyle yaz bakalım neler yapıcakmıssın ona gore onceden onlem alalım :P yılan ve bası hıkayesı aklıma geldı bı anda :D:D |
Teşekkürler Mehmet :D |
böyle olursa ilk beni banlayın :D... |
Allah korusun:D:D |
euzibillah..mineuzibillah...allaaaah.. yarabbim...:D:D şakasi bile kabus gibi..:D yallah cinler..kış kış cinler..:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
+rep:D:D |
allahım bıızı onların elıne dusurme amıınnnn bızı ooo cadılardannn koru yarrabıı formumuza uzak eyle yarabbıııımmm :D:D:D:D:DD:D::D:D |
yaa ne yaptık biz size be ben bir kere bu siteyi yönetsem şimdikinden bir farkı olmazdı iğrenç birşey yapmazdım eşitliği her zaman sağlardım:D |
paylaşımına sağlık kardeşim süpersin :D:D Ramazan kanka seni yoldaşın elinden ben bile kurtaramam valla nettin kızdırdın öyle yoldaşımı :D:D |
Çokta güzel olurdu valla :D Bu yönetiminde kendine göre güzellikleri var bence :D |
kartlarımı açık oynamam ben Gökhan :D:D |
Mehmet sen listedeydin zaten :D:D Ozan, Bekir ve hürmetli büyüğüm İrfan abi sıra sizede gelecek :D:D |
Türkiye`de Saat: 20:25 . |