![]() |
---erkekler nasıl çıldırır--(bi erkeklerin bide kadınların kuafördeki halleri) Aynı konunun 3 değişik versiyonu: 1-Kadın/Erkek, 2-Kadın/Kadın, 3-Erkek/Erkek 1.Versiyon: Kadın / Erkek: Bir erkeğin hayatı nasıl karartılır? Kadın: Saçımı kestireyim mi? Erkek: Olur. Kadın: Ama kıyamıyorum. Erkek: Öyleyse kestirme. Kadın: Canım değişiklik istiyor... Erkek: O halde kestir. Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi. Erkek: Eger nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun. Kadın: Beni tanıdığında kısaydı.. Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum:"Ne güzel olurdun uzun saçla" Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor. Erkek: Bu durumda kuafore git, ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum. Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi? Erkek: Kat kat. Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz. Erkek: Bırak perçemli olsun öyleyse. Kadın: Çok yorucu. Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin. Kadın: O zaman asla uzatamam. Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim. Kadın: Bana guzelim deme!!! Erkek!?!?!?!!! 2.Versiyon: Kadın / Kadın: 1.Kadın: Ah şekerim sacını mi kestirdin? Ne kadar güzel olmuşsun! 2.Kadın: Ay sahi mi söylüyorsun? Ben pek emin olamıyorum. Ay çok mu kısa oldu acaba...? 1.Kadın: Amaaan ne alakası var. Benim yüzüm bu kadar geniş olmasa, aynı kesimi ben de denerdim. Benim şu saçım klasik oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum. 2.Kadın: Ay yapma Allah aşkına nesi varmış yüzünün... Bak şöyle suralarından kat verdirsen, harika olur! Benim de boynum uzun olmasa aynı seninki gibi bir model yaptırırdım. 1.Kadın: Ah şekerim sen de bir alemsin. Keşke benim de boynum seninki gibi olsa. En azından şu çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemiş olurdum. 2.Kadın: Ayol sen ne diyorsun? Senin gibi omuzları olmasını isteyen bir sürü kız var... Giydigin her şey sana öyle yakışıyor ki... Bir de benim şu kısa kollarıma bak. Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu? Vır vır vır, dır dır dır... 3.Versiyon: Erkek / Erkek: 1.Adam: Saçını mı kestirdin? 2.Adam: Evet 1.Adam: Sıhhatler olsun abi!.. 2.Adam: Sağol... __________________ :D:D:D |
süperrrr :D:D:D |
teşekkürler Sema bayanların kuaför muhabbetleri bitmezz:D |
Ne güzel kısa öz:D Gereksiz yaw bu kadar muhabbet:D |
1.si harikaydı tam bi çıldrtma yöntemi yaşamadım değil;) |
1.Adam: Saçını mı kestirdin? 2.Adam: Evet 1.Adam: Sıhhatler olsun abi!.. 2.Adam: Sağol... baska soze gerej yokk kısa ve ozzzzz |
Ayrıntılar önemlidir. :) |
ııı o zaaman bnde sacımı kestırecegım nsıl kestıreyımmm:D:D:D ama sacımı uzatmak ıstıyorum |
işte derler birde neden bize tahammül edemiyorsunuz ... İşi kısa ve öz anlatmak isterken neden 40 dereden 40 kova su getirirsiniz hemde engebeli yoldan bizleri zıvanadan çıkararak :D |
ama abicim bizim için kaç tane seçenek var sizin için kaç tane seçenek var onuda bir göz önüne alalım lütfen. Ne yapalım yaratılışımızda var :) |
Alıntı:
bızdede secenek cok ama ugrasmıoyruz kafana gore kes dıyorzzz kuafore adam kesıyorrr:D:D:D:D:D gercı yenı nesılll bayanlarda beter olduuu .. fon duzlestırme vax kas alamlara tıp tıp sac modelerııı:adore::adore: |
Alıntı:
Bizi zıvanadan çıkarmayınnnnnnnnnnnnnnnn :D:D:D:D: |
sanki yeni nesil erkeklerin saç modelleri bir harika çilli horoz:D modelleri elektirik çarpmış:Dgibi diken diken bir tuhaf:D:D:D |
Alıntı:
yuru be abıcımmmmm arkandayızzz noktayı koydunnn |
Kadın: Saçımı kestireyim mi? Erkek: Olur. Kadın: Ama kıyamıyorum. Erkek: Öyleyse kestirme. Kadın: Canım değişiklik istiyor... Erkek: O halde kestir. Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi. süper yha:D:D |
3.Versiyon: Erkek / Erkek: 1.Adam: Saçını mı kestirdin? 2.Adam: Evet 1.Adam: Sıhhatler olsun abi!.. 2.Adam: Sağol... :D:Dbence de bu kadar yeterli yaa ne gerek var uzatmaya:Dkısa ve net:D |
Alıntı:
|
işte erkek milleti bu konudada oldugu gibi hayatlarındaki birçok konuda yüzeysel yaşarlar diğer bi deyişle odun oluyolar yanii :) yazık onlara :) |
Alıntı:
|
:D:D:D |
Alıntı:
öylesiniz tabii :D istisnalar kaideyi bozmazz :D:D kendini savunma diye dedimm :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
acındırma kendini burda :D ne günahı varmışşş :D işkence değil hem o lütfen :) biz hayatı böyle yaşamayı sevıyoruz siz anlamazsınız :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
ayy bize diyene bakarmısın bizden ne farkın var şimdi senin söyle bakiyimm :D:D |
ben kısa ve öz anlatıyorum ama sen hala uzat teyzoşş :D |
Alıntı:
Teşekkürler Sema,aslında ben de giderim kestiririm o kadar...:D Hiç şekilden şekile sokmam saçlarımı,kuaförde canım sıkılıyor.Saatlerce orada kalınır mı? |
Alıntı:
Valla sonu hiç iyi olmaz ablam benim zıvanadan çıkmış halim pek iyi değildir :D:D |
ya ıbo gereksız polemıge gırme kardesım he de gıtsın :D |
3.Versiyon: Erkek / Erkek: 1.Adam: Saçını mı kestirdin? 2.Adam: Evet 1.Adam: Sıhhatler olsun abi!.. 2.Adam: Sağol... erkek adamız vesselam kısa ve öz |
:D:D çok güzel olmuş saol valla :D:D |
ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın yoldaş :D:D eleştirdiğin bayanlardan bir farkın kalmadı valla şu çeneyle :D:D |
kısa ama öz konusuyoruz işte :D:D naparsnz |
ooff off nie herşeyde bayanlar çile çekio:D:D:D:D |
Alıntı:
|
güzelmiş yazı sağol:D |
sağol :D |
Alıntı:
|
hahaha ahh bu kizlar beni yedi bitircekler bu konusmalariyla ne cok konusiyorsunuz vir vir vir konuda önemli olsaya :D |
Türkiye`de Saat: 18:54 . |