![]() |
karetta2002.... Beşiktaşforum.net'in baba üyelerinden ,karetta2002,nam-ı diğer "falçata irfan" dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düşürür. "Aman tanrım" diye bağırdığında tanrı hemen bir melek gönderir. Melek;"ne diye bağırıyorsun?" der.karetta2002 baltasını suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler. Melek suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir."Baltan bu muydu?" diye sorar.İrfan "hayır" diye cevaplar.Melek suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. ''Baltan bu muydu?"İrfan yine "hayır" diye cevaplar. Melek suya tekrar dalar ve busefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar.''Baltan bu muydu?" İrfan "evet" der.Ormancının dürüstlüğü tanrının çok hoşuna gider ve meleğe baltaların üçünüde İrfan'a vermesini emreder. İrfan mutlu bir şekilde, "baltalar elimizde,uzun ip belimizde,biz gideriz ormana hey! ..ormana" şarkısını söyleyerek evine döner. Birzaman sonra İrfan,eşi ,Selda hanım ile birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düşer. İrfan ;"Aman tanrım" diye bağırır. Tanrı yine bir melek gönderir. Melek sorar. "Ne diye bağırıyorsun?"İrfan ; "karım suya düştü" der. Melek suya dalar ve Adriana Lima ile birlikte geri döner. "Senin karın bu mu?" diye sorar.İrfan ; "evet" der. Melek sinirlenir."Yalan söylüyorsun.Gerçek bu değil" der. İrfan ; "Özür dilerim."der."Ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Adriana Lima için hayır deseydim bu sefer catherine zeta-jones ile geri dönecektin. Ona da hayır deseydim karımla dönecektin ve sonunda da tanrım her üçünü de bana verecekti. Ben fakir bir adamım ve üç hanımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. Adriana Lima'ya evet dememin sebebi budur."Bu hikayeden alınacak ders : Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardır ve bu başkalarının yararı içindir.Kendimiz için bişey istiyorsak ekmek, musaf çarpsın!!hehe.. |
:D:Dyani sırf 1 kadın olsun diye Adriana diğerlerine bakamazsın:D |
zuahauh süpersin İrfan abi yaa:D:D |
Tabii cnmm yaLanLarında biLe masumLuk varr bu erkekLerinn çok düşünceLiLer :D ayrıca Adriana'ya ben biLe hayır demem :D (yanLş anLaşLma oLmasın bu arada :D ) |
http://farm3.static.flickr.com/2365/...a09fe67f67.jpg http://www.thecinemasource.com/movie...Strahovski.jpghttp://www.resimupload.org/data/medi..._Resimleri.jpg İşte Benim Aşkım Yvonne Strahovski..:) Ahh ulan Ahh |
abi aşkım derkeeeenn:D:D |
Falcata İrfan'dan Seçmeler :D:D: Çok güzel di abi Eline Saglik :D |
Alıntı:
|
ya varya şu yengeyi bir görsem siteye direk üye yapıcam sonra irfan abi gibi sende fazla bişi diyemicen görür diye:Ddoğrusu irfan abinin eşi üye deil ama onun eşini de bulucam:Dçok hain planlarım vaar:tongue: |
:) çok güzeldi... :D |
Alıntı:
|
o zaman bana laf düşmez zaten karı koca arasına girilmezmiş:tongue::D |
Alıntı:
|
yok abi ne haddime ben girmem de yenge girerse kötü olur uyarıyım:D:D |
Alıntı:
|
Tamam o zaman sıra İrfan Abi'de:evil: nihahaha:D:hahaha: |
:D:D |
Çok düşüncelisin be abim, gözlerim yaşardı :D:D |
abi çaktırma İrfan Abi olayların farkında bile değil:D:D |
Aman Dikkat et onun adı Falçata İrfan :D Heryerde Ajanları olabilir..:D |
:D:Dbenim İrfan Abinin ajanları kadar adam öldürmüşlüğüm var:tongue::D |
Falçata kadar olamaz:D O Bir Efsane..:D |
hii işte geldi yandım been:D |
Çağlaa...aşkolsun...ben eşim olmadan,cennete bilem gitmem..bunu dünya alem biliyo kııs..:D:Dlütfen..benim eşimde biliyo Adriana ile seviyeli bi yakınlaşmamız olduğunu... |
Ben Haber Verdim niahahaha ..Öleceksin :D:D |
vaay be ne güzel eşleriniz var öyle ya ohh hepsi biliyor ama birşey demiyor bence bu işin içinde bir iş var:D |
Arkadaşlar..:D lütfen ..Çağla daha çok genç..onu siz uyarın önce...benim uyarım farklı olur..Sakaryalı bile kurtaramas sonra.. |
celladım İrfan Abim olacaksa öldürün gitsin:D:Dzuhaha:D:D:D |
Pardon Abi..Erken Racon kestim..Benim kesmişliğim kadar senin Öldürmüşlüğün var :D..Affet.. |
Alıntı:
|
Yanlış olmaz abi bir daha..Agrhrrh Yanlış yazan parmaklarımı Falçata ile doğradım..:D:D Seni Tatmin Edermi Bilmem Abi ama Affet.. |
İrfan Abi bu ününü,şöhretini neye borçluyuz:D |
işte delikanlılığın ve erkekliğin zirvesindeki adam :D:D:D:D |
Alıntı:
ramazan adrianadan ne zaman vaz geçtin yedirmem Yvonne mi haberin olsun o benimdi hep benim olacak iyi olan kazansın kardeşim ona göre :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada hazel abla gelmeden sonucu bizim lehimize bağlayalım kapatalım konuyu bence :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:24 . |