![]() |
Şok Şok İşte Son Bombamızzz!!! http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._7506864_n.jpg Şok şok son dönemde adı Beşiktaşla çok sık anılan ricardo quaresma Beşiktaş formasını giyip kameralara poz verdi ...Yıldırım Demirörenle görüştüğünü ve Beşiktaş'a geleceğini söyleyen quaresma bir engele takıldı...Bunu duyan Fenev bonservisini alarak queresmayı renklerine kattığını iddia etti..Yalnız quaresma herşeye rağmen''50 milyon dolar verselerde gitmem..Biz doğuştan Beşiktaşlıyız damarımı kesseler siyah beyaz akar diyerek fenerbahçe klübüne sitemde bulundu...:D:D:D Kaynak:beşiktaşkımm:D |
hatta annesi de açıklama yaptı doğustan Beşiktaşlı diye:D:D süper yapmşsn özlemcm:D:D kim verdi bu fikri sana:D:D |
harika cnm benim emeğine sağlık |
güzeL oLmuş Resim , saoL özLem :) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
doğrumuuu |
güzeldi ya sağol :D |
Alıntı:
|
güzel olmuş :) eline sağlık |
bana birini hatırlattı :D:D |
buonanotteyi görmek isterim. onun resmini bekliyorm :) |
Oooooooooo,güvenilir kaynakmış.:D:D:D |
[quote=beşiktaşkımm;1052162]rica ederim cnm beğendiğine sevindim:Danneside mi açıklama yapmış aa ama bu haber kaynağını doğrulayamayız kaynak sağlam yerden değil:D:D kaynak saglam degilmş:D:D benden güvenlr kaynakmı var:D:D |
guaresmanın kani siyah beyaz akıyor:D |
Heheh cok güzel olmus kardeşim :D Ayrıca quaresmaya beşiktaş formasıda cok yakısmıs be birde üstündeki cubuklu forma yeni cıkan cubuklu formadan 50 kat üstün |
süper olmuş teşekkürler+allah iyiliğini versin:D:D |
Çok Güzel olmus :) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Paylasim cok guzel saol gercekten gelyor mu? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Şaka Bi Yana Forma Çok Yakışmış :) Adından Belli Karizma Adam :D |
ee tabii formanın ruhu bile güzel herkese yakışır:D:D |
aman interin baskani biz fenere söz verdik demesin sonra :D gercekden güzel olmus ellerine saglik |
sıkıyorsa versinler söz:D:Drica ederim:) |
ehehhe saol yha :D:D aklıma Top geldi birdeen :D |
rica ederim cnm:Dtabi bu durumda topaçtan başka birşey aklına gelmez sanırsam:D:D |
banada böyle bi photoshop yap :D |
Alıntı:
|
mersi... |
Alıntı:
|
süpermiş ya eline sağlık :D |
:D:D:D:D buda dönek çıkmas inşallah :D:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
güseldi :D |
bi sorum var.. quaresmanin sol eli niye kara? |
Alıntı:
|
Alıntı:
onurda gerekli cevabı vermiş sanırsam bu arada birşeyi açıklamam gerekiyor..Resim bana ait değil böyle çalışma yapabiliyorum o yüzden isteklerinize hayır demedim..saygılar..:D |
o zaman quaresmanin sol elin'i kara birakma :biggrin: resim daha güzel olur |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:37 . |