Alıntı: kartalice06´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1067885)
ama abicm bazen hakkımız yenilmiyordeğil hep bencillik hep bencillik bazen kibrit suyu arayası geliyor insanın erkekler için | erkekler mi bencil yapma canım yaa :D forumda bi konu vardı kısaca hatırlatacağım ;
haberlerde tekstil sektörünün krizi girdiğini izleyen koca karısına döner ve şöyle der ;
- Bak 1 ay alışveriş yapmadın tekstil bile krize girdi ( Burda harcanan para koca parası olduğuna göre bencillik bunun neresinde :D ) Alıntı: MeLL´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1067886)
azmıyım çokmuyum bilemicem ama senin kadar olamadığım bi kesin :D şu yoruma bak bütün günün acısını çıkarmışsınn maşalllahh :D profeminizm akımınla başbaşa bırakıyorum senii :D:D | Burda kendi katkılarını neden görmezden geliyorsun sen bakalım koca gün merakdan çatlattın beni şimdide yorumumu yapınca kalk beni profeminizmle başbaşa bırak demek öyle hiç yakıştıramadım senin gibi profeminizm akımının öncüsü olabilecek değerli bir şahsiyete :D:D Alıntı: ÖLÜMÜNEBJK´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1067896)
erkek milleti anca hazıra konmasını bilir işte:D:D
teşekkürler mell süper bir paylaşım;)+rep | sende mi sema uyma şu mell' e gel seni yapayım profeminizm kadın kolları başkanı yapayım :D |