![]() |
Gel de Feminist Olma :)) Bir kadın boşuna feminist olmaz arkadaşlar..onu feminist yapan bir erkek mutlaka vardır.... MANGAL : Bu aktivite esnasında, bir erkeğin gerçek mutfak hünerine tanıklık ederiz. Bir erkek, mangal başına geçmek için gönüllü olduğunda, aşağıda detaylandırılan bir seri olay yaşanır: ERKEK 1. Erkek mangalı ve mangal kömürünü çıkartır. KADIN 2. Kadın ızgarayı temizler. 3. Kadın bakkala gider. 4. Kadın kasaba gider. 5. Kadın fırına gider. 6. Kadın salatayı ve sebzeleri hazırlar. 7. Kadın pişirilecek etleri hazırlar. 8. Kadın, etleri bir tepsi üzerine, gerekli malzemeler, baharatlar, vs ile dizer. 9. Kadın temiz ızgarayı ve hazırladığı tepsiyi, mangalın başında elinde birasıyla dikilen adama getirir. ERKEK 10. Adam etleri ızgaranın üzerine yerleştirir. KADIN 11. Kadın içeri geçip, masayı hazırlar. 12. Kadın sebzelerin pişmesini kontrol eder. 13. Kadın tatlıyı hazırlar. 14. Kadın tekrar dışarı çıkar ve kocasına etin yanmakta olduğunu haber verir. ERKEK 15. Adam çok pişmiş eti ızgaradan alır ve kadına verir. KADIN 16. Kadın tabakları çıkartır, masaya dizer. ERKEK 17. Adam içkileri doldurur. KADIN 18. Kadın masayı toplar, kahve hazırlamaya gider. 19. Kadın kahve ve tatlı ikram eder. 20. Yemekten sonra, kadın masayı toplar. 21. Kadın gider bulaşıkları yıkar, mutfağı toparlar. ERKEK 22. Adam mangalı olduğu yerde bırakır, çünkü içinde hala yanan kömürler vardır. 23. Adam karısına bugün mutfak işi yapmamaktan dolayı mutlu olup olmadığını sorar. 24. Karısının şaşkın bakışları karşısında, kadınları mutlu etmenin imkansız olduğu kararına varır. :D |
al işte erkek milleti :D |
melike abartmıyalım hiç bence =)) haklılık yönlerin vara ama kışkırtmayalım bayanları dimi =)) |
Alıntı:
|
abartmıyoruz samet :) herşey ortada gayet açık ve net :D |
yok öle bişey ya kabul etmiorum ben =)) selin tırsmadım ayrıca yanlış bilgiler veriosunz insanlara :D |
gercekler acıdır ama :D |
bence erkek mangal bile yapmamalı kadın yapıp kocasına yedirmeli :D |
Melike ablam süpersin ya çok güzel bir konuya değinmişsin sana bir +rep benden:D |
nedir bu cektigimiz erkek milletinden iste kaniti :D:D |
ya bak yazmıyım diorum olmuyo ya :D ne çekiosunuz bizden anlamıyorum ki :p gökhan bize atıp tutuyolar kadınların yanında olma zamanı değil şimdi :) |
warlıgınız yeter bee amann :D |
Alıntı:
konu güzel ama anlıcak insan yokk çağlacımm :D o senin süperliğin :D :tongue: |
nedır bu erkek dusmanlıgınız yakısmadı sana melıke abla sen barı su kızlara gaz vermee |
Alıntı:
al işte :D:D boşa yoruluyoruz burda :D |
tekin haklısın arkadaşım aynı şeyi sölüorum bende dinlemiolar :D |
hemende nasil öyle degil diyorlar :D:D amannnn basimizin belalari arkadasin dedigi gibi sizin varliginiz yeter ayolll :D:D |
o rkadas ben oluyorum sanırım :D |
Alıntı:
ABI bosverı bunlar kendını bısey sandılar:D:D:D::D asık veysel ne dmeıs guzelllıgın bes para etmez benı sevgım olmadıktan sonra kız mılletı abıcım ne mzan nerede ne yapacagı bellı olmazzz erkeklere dusman gozuyle bkarrlar baslarına bıse geldı mı hemen sıgınacak bı erkek ararlarrr:D:DD: |
Alıntı:
|
yürü be tekin kim tutar seni :D:D:D aynen katılıyorum valla |
vay be neler cekıyorlarmıs :D eee mangal mesakkatlı bır ıs oldugundan erkek en onemlı maddelerı yerıne getırıyo ıvır zıvır ısler bayanların elınden oper :D |
Alıntı:
bunların hepsını ıran gonderecennn bıraz serıat gorsunler bak bıdaha konusurlar mı ... hata ayaklarımızı bıle yıkarlar:D:D:D bunlara adam akılı ders lazımmmm :party: |
mangal yakmayı kolay sanıyo bunlar ya.. mangal yakmak sanattır sanat! :D:D |
sende mı yaa :D |
tekın abartma HERKES İŞİNİ BİLECEK ;) bu kadar basıt. bu da cok sert oldu ama :D |
sizi duyanda bisey sanacak heeee puhahaha :D bulasik yikamak sanattir! :D:D sizde yikamaya calisinda görelim mangal yakmakda okadar zor degil bikere :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
bulaşığın makinesi var bikere :D:D mangalın yok ;) bulasik yikamak sanattir! |
Alıntı:
bak sennnnnnn ozaman her mangal yapmaya gidince bi bulasik makinesini götürürsün yaninda yikarsin :D:D bizde senden ögreniriz :p |
Alıntı:
ne abartması abıı bızım guzel bı sloganımız var abıı bılırsın HERKES HADDIINI BILECEKKKK .... hıc sert olmadıı konus abı konusss |
ya hem kendiniz başlatıyorsunuz sonrada kızlar erkeklere düşman ilk siz başlattınız ve bunu hakettiniz susun oturun bence konuştukça batıyorsunuz;) |
Alıntı:
siz de kendınızı bısey sandıkca batıyorsunuz cagla :beer: |
Alıntı:
|
yiyin birbirinizi :D:D:D kızlar süpersiniz devam devam :D |
forumda kadın erkek savaşı son verilmeli bence :DKadının yeri ayrıdır..Erkeğin yeri ayrıdır:)teşekkürler mell güzeldi :p |
Alıntı:
|
zuahaha amma iş yapmış erkek yhaa :D:D |
Alıntı:
|
ha ha ha ha sakacı senı :) afferın bak boyle erkek gelene kadar bekleyeceksınız gerekırse ac kalacaksınız eve geldıgımızde de mutfaga cagarıcaksınız karnımız acıktı o kadar hazırlık yaptım hadı yemegımızı yıyelım :D:D |
Türkiye`de Saat: 13:11 . |