![]() |
Alıntı:
|
gerek yok derse herkesın dusuncesı kendıne ;) |
sizin ki eğer düşünce oluyorsa biz artık aşmışız demektir:D:D |
yeteri kadar empati kuruyoruz feminist değiliz :) yada ben şahsım adıma yazayım. Burda yazılan yorumların %90 ı geyik amaçlı yazılmıştır çatışma falan yaşadığımızda yok. Erkeğinde kadınında yeri ve görevleri ayrıdır bununda farkındayız :) Bu tür konularıda fazla ciddiye almamak lazım diye düşünüyorum :) |
Teyzoşum yaa işte bende bunu beklerdim senden sen feminist olamayacak birisisin zaten :D:D |
Alıntı:
onaylamıyo olabılırsınız ama en azından saygı duyunuz DÜŞÜNCEYE |
Alıntı:
aynen... |
Alıntı:
|
güzel saçmalamışsın.. ellerine emeğine sağlık |
Alıntı:
|
maksat zaten muhabbet değilmi erkeklerin görevi belli bayanların görevi belli önemli olan aşkımız:p |
Alıntı:
O senin düşüncen saygı duyarım.. ama bu konuyu saçmalık boyutuna getiricek kadar ciddiye aldıysan bu da senin anlayışının kıtlığından kaynaklanıyo sanırım.. Tşk. ederim bu arada seninde yorumuna sağlık :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aynen ciddiye alınmamalı kadının görevi kardeşim yapıcak bunları :p |
Alıntı:
evet cnm ya ben istemedim valla böyle olmasını bilseydim açarmıydım :D:D |
Alıntı:
daa görev diolar yhaa:D:D |
2 samata girgir yapalim dedik konu devlet meselesi oldu puhahaha :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D |
yooo :D yalan :D bakkala çokcuklar gider genellikle :D ızgarayı temizlemekde mesele değil ateşte yakarsan zaten temizleniyor :D (başka dezenfekte yoluda yok) |
hayat mangaldan ibaret ya zaten :D sanki siz olmasanız biz mangala temiz bıcak tabak bulamıcaz :D aLLahım ya plastik bardak tabak kasık bıcak al ye at ne karı dırdırı cekicen :D feminist olmaya yer alıyorsan ben sana daha kolay bi formül söyLim istersen :D kadın mileti işte sacı uzun :p |
Bu konu bu kadar ciddiye alınıcaksa eğer Ciddii insanlar tarafından alınmalı bence.. :D |
halamı bu konu yaw :D:D melike karıştırdın ortalığı ya herkez birbirine girdi =)) |
Alıntı:
|
küllerinden doğuy boyna bu konu :D:D |
amann Samet salla :D:D güldük eğlendik işte :D |
bak sıyrılmaya yer arıyosun sende dimi :D:D |
Alıntı:
yok cnm sıyrılmam konuma sahip çıkarım :D ama hayatta feministlikten çok daha önemli şeyler var hem konu komikler bölümünde amaç farklı yani anlatabilsem bide :D:D |
ya siz hala burda mısınız:D:D |
anlıyoruz heralde be sende alla alla :D:D |
senin anladıgını biliyorum Samet ama anlamayanlar niye anlamıyo :D:D Çağlacım bıraksalar gidicez valla çok istiyorum ama olmuyoo :D:D |
doğru diyorsun böyle bunlar:D |
hehe bencede :D |
bizde diyene bakın hele :D:D |
Türkiye`de Saat: 07:35 . |