![]() |
senin kadar olmasadaa:D:D |
yok valla o sizin uyuzluunuz :D:D |
teveccüğün:D |
Tamam hepimiz uyuzuz :D mutlumusun Samet :D |
:D:D ewet çok mutluyum :p ya laf sokuyosnz sonra uyuz ben oluyorum :D gelde yazma işte :D |
tamam sen istediğini yaz sana serbest dök içini:D |
Bence gerçeklerle ilgisi yok.Hiçbir kadın kendini bu şekilde kullandırmaz.Erkeklerin kendini bir şey zannetmesi için hazırlanmış konu bence.Bunu hazırlayan da erkektir.Ama ekleyen neden Melike ,yapma bunu:D |
tamam ozamn karışmayn bana :D:D |
İyi bizde Kadıköy - Moda barlar sokağındaki hemcinslerinizi baz alıp böyle yazılar yazalım hm? ;) İyi aile terbiyesi almış kişiler zaten paylaşmasını bilir, sevgilisine, eşine karşı saygılı olur. ck ck ck ck :) |
seni kendi haline bıraktık:tongue: |
Alıntı:
|
bak yaaa laf sokmayın olm bana zorla yazdırıyosunuz ya :D |
Alıntı:
|
heyy allah'ım yhaa:D:D:D |
Tamamen hayatın içinden bir realite :D Teşekkürler paylaşım için +rep...:) |
işlerine gelenleri yapabiliyorlar işin kolay yönleri onlar için var |
Mell gerçekten az değilsin biliyorsun değil mi:D:D Bir konu açmışsın yine ortalık toz duman olmuş...birde konuya sanki feministliği katmasan olmazdı değil mi ... Forumda ki kız kardeşlerimizi arkadaşlarımızı feminist ayaklarıyla gaza getir sonra da bütün suç bizdeymiş gibi sütten çıkmıiş ak kaşık ayaklarına gir yemezler ama teyzoşcumm :D Forumda ki değerli kız kardeşlerim ve arkadaşlar bırakın bu feministlik ayakları sadece ve sadece kadın - erkek eşitliğini bozmaya yönelik bilinçli bir şekilde dünyada çatışma ortamı yaratmaya çalışan kişilerin ortaya attığı bir saçmalıktır...O yüzden sizlerde bişeyin başına üşüşen sinekler gibi bu feministlik oyununa gelmeyin... Gelin siz feministlik yapmak yerine profeminizm akımına katılın bu feministlik akımlarından insanlığa fayda gelmez... Ve profeminzm akımını kutlamak için bana birşeyler hazırlayıp sunmanıza müsaade de ediyorum...Hadiyin gari:D:D |
Alıntı:
|
azmıyım çokmuyum bilemicem ama senin kadar olamadığım bi kesin :D şu yoruma bak bütün günün acısını çıkarmışsınn maşalllahh :D profeminizm akımınla başbaşa bırakıyorum senii :D:D |
erkek milleti anca hazıra konmasını bilir işte:D:D teşekkürler mell süper bir paylaşım;)+rep |
Alıntı:
|
Alıntı:
haberlerde tekstil sektörünün krizi girdiğini izleyen koca karısına döner ve şöyle der ; - Bak 1 ay alışveriş yapmadın tekstil bile krize girdi ( Burda harcanan para koca parası olduğuna göre bencillik bunun neresinde :D ) Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bi biskrem versem canımm :D |
ahahhahhahha:D:D:D abi hayat bnm karşıma çıkarsa adam gbi birilerini feminsitlikle falan ne işim olur ama işteee....sen öle diosan inandım katıldım aranoza:D(biskrem bitter olsun:D:D:D:D:D:D) |
Alıntı:
|
Alıntı:
nedenki canım günümüzdeki kadınların birçoğu böyle. bende istemezdim böyle olmasını ama belkide bigün bizde bu durumda olucaz :) kullandırmaktan ziyade kadınlık görevlerini yerine getiriyorlar sanırım bunun tek sorumlusuda hazırcı erkekler ne yazıkkii :) |
gittim geldim konu hala ayni :D:D nedir durum millet feminist oluyormuyuz olmuyormuyuz :D:D |
aa o da sorulurmu şimdi sen hala olmadınmı yoksa :D:D bugunkü konuşmaların sonucunda oldugunu sanmıstım ama :D:D |
bu kadın mileti abartmak ta üstüne tanımıyom bu yüzden feminist oluyonyosa insallah ewde kalırsınız mangal baglatıya bak ya :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
sende inşallahhh :D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
dilde pabuç kadar :D beni fazla karşına alma derim ben sanaa :D:D hem hazırcı biz deiliz sizsinizz bikere çamur atmaa :D:D |
:)))) valla biizm evde mangal mezu olduğunda tam tersi oluyo:== mangalı annem yakıyo:) |
Alıntı:
Birde tehdit edip sindirme operasyonu demek haa oda güzel...Pilavdan dönenin çelik kaşığı kırılsın bee:D:D |
offff offfffffffff :D:D harbiden bi mangal olayını iç savaşa döndürdük resmen :D nasıl bişeyiz biz yaa :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:22 . |