Alıntı: MeLL´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1067973)
nedenki canım günümüzdeki kadınların birçoğu böyle. bende istemezdim böyle olmasını ama belkide bigün bizde bu durumda olucaz :) kullandırmaktan ziyade kadınlık görevlerini yerine getiriyorlar sanırım bunun tek sorumlusuda hazırcı erkekler ne yazıkkii :) | Kullandırılmaktan bahsedene bak sen be..Hazırcı şey sensin bi kere :D Hem kullandırılmaktan bahsediyorsun sana kendini kullandır diyen kim öğrenebilirmiyim acaba :D Alıntı: xCiMCiMex´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1067976)
gittim geldim konu hala ayni :D:D nedir durum millet feminist oluyormuyuz olmuyormuyuz :D | Serap sen bırak bu mell'i profeminizm yolunda ilerle sende kübra gibi :D:D Alıntı: MeLL´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1067977)
aa o da sorulurmu şimdi sen hala olmadınmı yoksa :D bugunkü konuşmaların sonucunda oldugunu sanmıstım ama :D | Milleti gaza getirmeye utanmıyormusun sen hıh :D Alıntı: daniel_clark´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1067979)
bu kadın mileti abartmak ta üstüne tanımıyom bu yüzden feminist oluyonyosa insallah ewde kalırsınız mangal baglatıya bak ya :D:D | Valla yaa küü alakası ne bilinmez ama bu mell'den herşey beklenir :D |