![]() |
ibo lısteyı ver cekıl kenara ılk basta tepkı verırler daha sonra hazırlar onune getırırler bu her zamn boyledır :D herkes gorevını bılıcek yanı :D:D |
Alıntı:
biz yaprak sarmaları mantılar baklava vs idare ederiz:p:D |
:D:DGuruba bende katıldım |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
dışarda yediğin yemek annenin yaptığı enfes yemek kadar olabilirmi:D:D:pibocum |
neden kadınlar sızın her ıstedıgınızı yapan köleler olarak görülüyo ben onu anlamadım |
BENCE HİÇ FEMİNİST OLMAYIN BUNLARIN HANGİSİNİ YAPARSINIZ HANIMLAR HİÇ BİRİNİ YAPMAZSINIZ BEN BUNALARI YAPAN Bİ KADIN GÖRMEDİM SİZİN SAYENİZDE DUYDUM BUDA UYDURMACA GİBİ ERKEKLERE SATAŞMAK İÇİN YOL ARIYOSUNUZ BAŞKA BİŞİ DEİL HADİ KOLAY GELSİN BAKALIM NEREYE KADAR :))) |
Neler oluyor burda,gençler sarmalar benden...:DSiz mangalı yapın gerisine karışmayın.:D O mangalı yapmak için erkeklerin canı çıkıyor yahu,lütfen bu kadar basit bir şeymiş gibi göstermeyelim.:D Bizde mangal yapılırken içerde oturur bekleriz,abim mangalı yapar,bir güzel pişirir.Bize de sadece tabakları hazırlamak ve de bulaşıkları makineye atmak düşer,şimdi buna da çok iş diyorsanız beni çok şaşırtmış olursunuz yani...:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:31 . |