![]() |
komik işte :)) Benim adım Tomas bunlar bana komaz... Soru: Ağrı Dağı'nın zirvesine bayrağı kim dikmiş Cevap: Terzi Soru: Çocuğun biri bilgisayarla oynarken ölmüş neden? Cevap: Çünkü bilgisayar çökmüş ...he he hee Soru: Hangi ressamlar palet kullanmaz? Cevap: Yüzme bilenler... Soru: Adamın biri karısını buzdolabına koymuş,neden? Cevap: İlişkileri bozulmasın diye.. Adamın biri elleri olmayan bir kadınla evlenmiş. Öyle sevmişler ki birgün kadının elleri çıkmış. Adam şaşırmış ve kadına demiş ki: Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim :D:D x: Karate sanatsa dayak yiyenler ne oluyor ? y: Sanat eseri Soru: Çocuk yemek yemiş yemiş ama ağzı ıslanmamış. Neden? Cevap: Çünkü kuru fasulye yemiş.... hahahahahahaha Eti senin Ülker benim.. :)) Düşünüyorum, o halde düşünüyorum. :) x: Anladımla anlamadım yolda yürüyormuş anladım kuyuya düşmüş kim kalmış y: Anlamadım x: O zaman baştan anlatayım muhahahahaha x: Kocanızla ortak özelliğiniz ne? y: Aynı gün evlendik... |
selin iştahım kaçtı kız vala:D |
boks sporsa, savaşta olimpiyattır :D:D buda benden selincim :D |
Alıntı:
|
nıe kı ahmedo |
bunlar ne Selin'cim :D:D |
esprı dıe gecınen bı kac söz :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
x: Kocanızla ortak özelliğiniz ne? y: Aynı gün evlendik... __________________hahaa:D Soru: Adamın biri karısını buzdolabına koymuş,neden? Cevap: İlişkileri bozulmasın diye.. iyi fikir kızlar enişteleri dolaba koyuyoruz:D:p teşekkürler çok güzel:D |
benı sız yarattınızz :D:D |
Alıntı:
|
sana bööö:D kork benden yunuzzzzzzzzzzzzz :D |
Alıntı:
|
biliyordur o ne olduğunu :D:D |
o kım kı hıhhh :D |
Alıntı:
|
semaaa aplaaa ? :D:D:D |
bakalım Selin ne diyecek :D:D bence gazabından kork derim :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
şimcik aynı yaştasınız ama ablan mı? :D:D buda iyiymiş :D Selin'cim yanındayım canım :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
detaycıysak ne olacak :D:D insanın ablasının olması güzel bir duygu, di mi Selin'cim :D:D |
Alıntı:
savunun selin ve semraa;)yunus ile sema geliyorrrrrr:D:D |
Alıntı:
|
nerdesiniz beya:)uyudunuzmu |
semaaa korktular gelemiolarrr :D:D:D |
Alıntı:
|
süpermiş valla koptum :D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı: