Kedi olali bir fare tutu dedik cifte kupa kazanarak ama maalesef ayni tas ayni hamammis.hic degismemis,cifte sampiyonlugumuzu bize zehir etti.isbilmezligi yüzünden topuzu kaptirdik.cikti yine altindan kalkamayacagi laflar söyledi sözler verdi,iste bizim kizdigimiz bu.ya söz verip büyük konusmayacan yada söylediklerini öyle veya böyle legal veya illegal yapacaksin,eyer besiktas gibi bir devin baskaniysan sözünün arkasinda duracaksin.bakin onca olan seye ragmen sagolsun hakli oldugumuz halde sayin demirören sahesinde haksiz duruma düstük topuz konusunda.acaba topuz transferini gizliden yapsaydi,gizliden gizliye hareket etseydi isi bilseydi acaba böyle olurmuydu bugün?5yildir yaptigi hatalardan hicbirsey ögrenmemis ayni hatalari yine tekrarliyor.ben sahsen kendisini hic sevmesemde sirf besiktasimin o baskanlik koltugunda oturdugu icin saygi gösteriyorum ve herplatformda fb ve gs lilere karsi savunuyorum,ama subir gercekki sayin demirören hala o oturdugu koltugun nedenli önemli bir koltuk oldugunu hala kavrayamamis
__________________ |