![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
süleyman seba gıbı bır baskandan sonra serdar bılgılı baskan oldu ve sebanın varısıydı serdar bılgılının yerıne yıldırım demıroren gectıkı bu besıktasımızın en buyuk hatasıydı kulup bu hatadan sonra basarı gosteremedı ınsallah bıraz tecrube edınmıstırde ılerde cok basarılı olur sebanın yaptıklar 5 Lig Şampiyonluğu 4 Türkiye Kupası 4 Cumhurbaşkanlığı Kupası 2 Başbakanlık Kupası 6 TSYD Kupası Seba döneminde Akaretler Kulüp Binası, Fulya Stadı ve Kamp Tesisleri, BJK Plaza, Yeşilköy, Pendik ve Çilekli Tesisleri, Beşiktaş Koleji yapılırken, BJK İnönü Stadı da 49 yıllığına Beşiktaş'a devredilmiştir. En son 100. yılına denk gelen 2002-2003 sezonunda 1. Lig Şampiyonu olan Beşiktaş, Demirören’in görevde olduğu son üç sezon boyunca hiç şampiyonluk yaşamadı. Teknik direktör Jean Tigana’nın yönetimindeki Beşiktaş, 2005-2006 sezonunda Fortis Türkiye Kupası’nı kazandı. Görev süresinin dolmasının ardından 29 Ocak 2007’de yapılan Beşiktaş Kongresi’ne tek aday olarak giren ve oyunu kullanırken “Kazanan Beşiktaş” şeklinde konuşan Demirören, kullanılan 2 bin 924 oyun, 2 bin 491′ini alarak üç yıllığına yeniden başkan seçildi. Demirören, sonucun açıklanmasının ardından şöyle konuştu: Tek adayla yapılan seçimde 3 bin üyenin oy kullanması üyelerin, yönetime ve kulübe sahip çıktığının göstergesidir. Gelen gelmeyen herkese, oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Beşiktaş olarak tek yumruk olalım, yeni bir sayfa açalım. Camiamıza hayırlı olsun. Başkanlığı boyunca klüp borçlarının çok yüksek miktarlara ulaşmasının yanısıra Demirören, başkan olduğu 30 Mayıs 2004 tarihinden bu yana siyah-beyazlı kulübe cebinden 20 milyon dolar verdi. Yaşanan ekonomik zorluklar sebebiyle 40 gündür ödeme yapılamayan futbolcular için 2,5 milyon dolarlık bir ödemede daha bulundu. Kasım 2005’de istifa kararı alan ardından da bu kararından vazgeçen Demirören, gelinen sıkıntılı durumun ardından Şubat 2006’da bir kez daha istifa kararı aldı. Kısa süre sonra bu kararından yine vazgeçen Demirören, Beşiktaş Dergisi’nin Nisan 2007 sayısında yayınlanan yazısında şöyle konuştu: ” Geçtiğimiz yıl temellerini attığımız genç ve kaliteli takımımız, sizlere sözünü verdiğimiz başarılara doğru adım adım ilerlemektedir. Hem Beşiktaşımız’ın hem de Türk futbolunun gelecek yıllarının garantisi olan ekibimiz, şampiyonluk ve kupa yarışında hedefe ulaşmak için mücadelesini sürdürmektedir. Bu zorlu maratonda siz taraftarımızın desteği, zaferlere ulaşmamızda en önemli gücümüz olacaktır. Bu güç, yüreği siyah-beyaz renklerimiz için atan, tertemiz geçmişini bir onur madalyası olarak göğsünde gururla taşıyan Beşiktaşlılar’ın, hesapsız sevgisinden ibarettir. Siz büyük taraftarımızın desteğinden aldığımız güç, genç ve kaliteli takımımıza duyduğumuz inançla hedefimiz, her iki kupada da şampiyonluktur. Hepimiz her türlü tahrikten uzak durarak, bizlere yakıştığı gibi hiç kimsenin şüphe bile edemeyeceği büyük gücümüzü sadece sportif mücadelenin yarışma alanı olan sahada ortaya koyacağız. Sizlerden isteğim her maçın bir final havasında olduğu bu dönemde tribünlerdeki coşkulu desteğinizi sonuna kadar sürdürerek, takımımızın aleyhine sonuçlanacak oyunlara karşı çok dikkatli olmanızdır. Sahada rakiplerimizi alnımızın teriyle yeneceğimiz gibi, saha dışında bize engel olmak isteyenlere karşı da Beşiktaşlılık duruşu ile gerekli cevabı vereceğiz. Bu sezon kendi sahamızda oynayacağımız kalan tüm maçlarımızın sessizlikle değil, siz büyük Beşiktaş taraftarının Kartal yüreğinden gelen yaratıcı ve coşkulu tezahüratlarıyla dünya rekoru kırdığı görüntülerdeki gibi anılmasını istiyoruz. ”dedi .birde bu yıl cifte kupa aldı . sizce bu kadar az basarı besıktas gıbı buyuk bır takıma yeter mı?
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Y.D Bence Hata değildi , Ozaman Y.D 'den başka Güçlü Aday oLmadigindan mecburi oldu gibi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yavaş yavaş demirörende oluyor suskunluk yasasını yeni öğrendi sebanın aldığı 3 kupa zaten yok 1 şampiyonluk 3 türkiye kupası 1 süper kupa önümüzdeki ayda bir süper kupa daha
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | başkan adayı çıkmıyor demirören naapsın
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen başkan adayı yok adam gibi adam yok başkanlığı kaldırabilcek o yüzden başkanımızda düzelmeye yüz tutmuşken ona destek olup en iyi yöneticiliği yapması için olumlu ortam oluşturmalıyız diye düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Hep DESTEK Tam DESTEK !!!!! ...... ARKADASLAR YAPMaYIN yaa bugun TOPZA bile SAHIP CIKIYOLAR EZIKLER....
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Kedi olali bir fare tutu dedik cifte kupa kazanarak ama maalesef ayni tas ayni hamammis.hic degismemis,cifte sampiyonlugumuzu bize zehir etti.isbilmezligi yüzünden topuzu kaptirdik.cikti yine altindan kalkamayacagi laflar söyledi sözler verdi,iste bizim kizdigimiz bu.ya söz verip büyük konusmayacan yada söylediklerini öyle veya böyle legal veya illegal yapacaksin,eyer besiktas gibi bir devin baskaniysan sözünün arkasinda duracaksin.bakin onca olan seye ragmen sagolsun hakli oldugumuz halde sayin demirören sahesinde haksiz duruma düstük topuz konusunda.acaba topuz transferini gizliden yapsaydi,gizliden gizliye hareket etseydi isi bilseydi acaba böyle olurmuydu bugün?5yildir yaptigi hatalardan hicbirsey ögrenmemis ayni hatalari yine tekrarliyor.ben sahsen kendisini hic sevmesemde sirf besiktasimin o baskanlik koltugunda oturdugu icin saygi gösteriyorum ve herplatformda fb ve gs lilere karsi savunuyorum,ama subir gercekki sayin demirören hala o oturdugu koltugun nedenli önemli bir koltuk oldugunu hala kavrayamamis | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |