![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Paylaştığın yazıya tamamiyle katılıyorum arkadaşım...Rıza Çalımbay'ın ikinci yarı bize geldiğinde bie çok maç alt yapıdan gelen arkadaşlarımıza kardeşlerimize şans vermiştir... İsimlerini tam olarak hatırlamıyorum ama sol tarafta oynattığı kardeşimiz vardı.Yanılmıyorsam ismi onunda Rıza'ydı..Bileklerine son derece hakim,istediği yerde istediğii anda bire bir fark etmez her türlü rakip oyuncuyu geçip asist yapabilecek stil ve tecrübeye sahip, ayrıca uzaktan sert şut atabilme özelliğine sahip bir arkadaşımızdı... Hatta 1-2 maç ilk 11'de başlamıştı.Ama o dönemde şanssızlık ve biz taraftarlar içinde ve takım olarakda üzerimizde çok büyük bir baskı olduğundan fazla şans bulamadılar ve beğenilmediler... Ailton'un yerine ilk 11'de Santrafor olarak oynayan arkadaşımız vardı.Oda diğer arkadaşlarımız gibi pek beğenilmedi.Fakat bana göre iyi oynamıştı.Rakip defansta iyi yer tutuşu uzun boylu tam bir santrafor gibi yavırları vardı.Ama bir o sezon takım başarısız görüldüğü için yeni sezonda ne ismi anıldı nede kendisi göründü.. Şimdi bazı isimlerden bahsediyorsunuz bunlardan bir emre özkan'ın ismini duydum ve oynadığını gördüm.Ama burada genç oyuncu, geleceğe yatırım olarak düşünülürse ilk önce Batuhan KARADENİZ'e sahip çıkılmalı ve şans verilmelidir.Yaşı çok genç ve uzun boyu kendisi için çok büyük bir avantaj.. Bu sabırsızlık olmasa her sene başarı beklenilmese bence yanına ayaklarına hakim top saklayan ve süren iyi biri alındığında Forvet hattımız çok sağlam olur. O kadar isim yazılıyor çiziliyor hiç kimse Batuhan KARADENİZ'in 2 nci yarı EskişehirSpor'da oynadığı oyundan attığı gollerden ve aldığı süreden bahsedilmiyor.Eğer genç oyuncu ya yatırım yapılmak isteniyorsa kulüp içinde ilk şansı Batuhan KARADENİZ'e verilmelidir... Eğer istediği şansı ve kendini bulursa zamanının en Büyük Golcülerinden Batigol diye tribünlerin coştuğu Gabriel Batistuta'nın yerini alabilir.Ve yer gök İnönü Batugol tezahüratlarıyla inler yer yerinden oynar...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence de alt yapıya gereken önem verilmeli artık bu takımın en çok forma aşkından oynayan adamlara ihtiyacı var | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |