![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mehmet Topuz transferinde büyük bir mücadele içerisine giren Beşiktaş ile Fenerbahçe, bir kez daha karşı karşıya... Yaşı ilerleyen ve eleştirilen Rüştü'nün yerine kaleci arayışına giren Kara Kartallar, Standard Liege'in 1 numarası Sinan Bolat'ı transfer listesine aldı. Geçen sezon Standard Liege'in Anderlecht'le oynadığı maçın son dakikasında penaltı kurtaran ve şampiyonluğun mimarı olan Sinan için Siyah-Beyazlılar girişimlere başladı ve Belçika ekibinin kapısını çaldı. Geçen yılın devre arasında Genk'ten 150 bin Euro'ya alınan Sinan'ı şimdilik göndermeye sıcak bakmayan Liege, Beşiktaş'ın ısrarı sonucunda bu kararını değiştirmeye çok yakın... Bonservisi 2 milyon Euro Ancak bu transferde Kartal'ın karşısında ezeli rakibi Fenerbahçe var. Volkan Demirel'in yanı sıra yetenekli bir kaleciyle kulübesini güçlendirmek isteyen Sarı-Lacivertliler'in, Sinan transferi için kolları sıvadığı öğrenildi. Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki bu yarışı fırsat bilen Standard Liege'in, bonservis bedelini 2 milyon Euro olarak belirlediği kaydedildi. Volkan Demirel'in arkasında kalmak istemeyen Sinan Bolat'ın, Beşiktaş'ın teklifine daha sıcak baktığı öğrenildi. Orhan Yıldırım-Fanatik | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Kaybedilen puanların akıl almaz olduğunu belirten deneyimli futbolcu, "Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın aldığı puanları da görüyoruz. Biz hepsinden daha iyi bir takımız. Herkes Beşiktaş'ın kötü takım olduğunu söylüyor. Ama milli takıma bir bakın. Öyle ya da böyle 5 kişiyle buradayız. Bana göre en az 2-3 oyuncu daha milli takım seviyesinde. Yabancılar da hariç! 15 hafta sonra nerede olacağımızı göreceksiniz. Milli takım için verilen ara, Beşiktaş'ı ayağa kaldıracak. Milli takım olarak önce 2 maçı kazanıp, Dünya Kupası'na gideceğiz" diye konuştu. Orhan Yıldırım-Fanatik | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
İtalyan futbolcu Siyah-Beyazlı kulübü "Çok fazla yabancı oyuncusu olan iyi ve büyük bir kulüp" olarak tanımlarken, son dönemlerde yaşadıkları sıkıntıları Denizlispor maçında aldıkları galibiyetle attıklarını söyledi. Ferrari, konuşmasın şöyle sürdürdü: "Geçen sezon iki kupa zaferi yaşanmış ama bu sezon henüz istediğimiz seviyeye çıkamadık. Bu aralar durumumuz biraz garip. Sıralamada daha yukarılara çıkmak ve şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizi yakalamak zorundayız. Önümüzde uzun bir süreç var ve bu dönemde maçlarımızı kazanmaya devam edersek sıkıntılı günleri geride bırakırız" Kariyerinde ikinci kez ülkesi dışında futbol oynayan ve bu kararı vermek için çok kapsamlı düşündüğünü söyleyen Ferrari "Sezon başında Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığımda geniş bir araştırma yapmıştım. Uzun süre düşündükten sonra Beşiktaş'ta oynamaya karar verdim. Çünkü kariyerimde sadece bir kez ülke dışına çıkmıştım ve geri kalan dönemde sadece İtalya'da forma giymiştim. Bu transfer benim için yeni bir başlangıç olacaktı. Bu başlangıcı yaptığım için çok mutluyum. Zaman ilerledikçe de doğru bir karar verdiğimi görüyorum" dedi. Bu arada 5 yıl önce geçirdiği fıtık ameliyatı nedeniyle karın kaslarında ağrıları oluşan Ferrari, kontrol için İspanya'ya gitti. İspanya'da Delgado'nun ameliyat olduğu doktora kontrolden geçecek olan İtalyan futbolcu, bir kaç gün içinde İstanbul'a dönerek çalışmalara katılacak. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Hikmet Çetin, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan adaylığı konusunda kesin konuşmayan Çetin, şu ifadeleri kullandı: Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, ben İstanbul'a gittiğimde ya da Sayın Süleyman Seba Ankara'ya geldiğinde mutlaka kendisiyle görüşürüz. Bu son görüşme de bu açıdan bakıldığında özel bir görüşme değildi. Rutin bir buluşmaydı. Sayın Süleyman Seba, benim başkan adayı olmamı çok istiyor, bu doğru. Hatta camia içinden de inanılmaz derecede talep olduğunu söyleyebilirim. Hem Sayın Süleyman Seba hem de başkan adayı olmamı isteyen değerli tüm Beşiktaşlılar'a teşekkür ederim. Onların görüşlerine çok saygı duyuyorum, ancak henüz bu konudaki net kararımı vermiş değilim... 'İstanbul'a gelince...' "Konu Beşiktaş ise, şu an konuşmak istemiyorum" diyen Hikmet Çetin, "Şu an için susmayı tercih ederim. Çünkü Beşiktaş gerçek anlamda güç bir dönemden geçiyor. Sorunlar öyle göründüğü kadar değil... Aşılması gereken çok ve üstelik büyük sorunlar var. Şu an önemli olan kimin ya da kimlerin aday olacağı değil, Beşiktaş camiasının yeniden birlik-beraberlik halinde bir güç olması. Şu an önemli olan, bu sorunların elbirliğiyle nasıl aşılacağına karar verilmesi. Şu an önemli olan, Beşiktaş'a yeniden saygınlık kazandırılması... Ve tüm bunların nasıl yapılacağına hep birlikte karar verilmesi... İstanbul'a geldiğimde Beşiktaşlılar'la buluşacak ve bu konularda yapacağım görüşmelerden sonra kararımı vereceğim" ifadesini kullandı. 1 gün kaldı! Eski Dışişleri Bakanı Hikmet Çetin, yarın İstanbul'a gelecek ve adaylık konusundaki son sözünü söyleyecek. Hikmet Çetin'in durumu yarın netlik kazanıyor. Camiada büyük heyecan yaratan aday olacağı iddialarına olumlu yaklaşan Çetin, "Ancak bu kararı hemen veremem. Beşiktaş'ın önde gelenleriyle de görüşüp, son sözümü söyleyeceğim. Cuma günü İstanbul'a geleceğim ve görüşmelere başlayacağım" demişti. Alınan sonuçların ardından Yıldırım Demirören'i istifaya davet eden Beşiktaşlı taraftarlar da Hikmet Çetin ismine çok sıcak bakıyor ve Çetin'in aday olmasını istiyorlar. Hikmet Çetin ise tüm camianın desteğini alıp, güçlü bir şekilde adaylığını koymanın planlarını yapıyor. Zafer Büyükavcı-Fanatik | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Listesine katmak istediği Sinan Vardar'ı, Yıldırım Demirören'e kaptıran Aksu, eski yöneticilerden Süleyman Eren ve Kemal Gencer'in yanı sıra Koray Deniz'le de anlaştı. Eren üye ve derneklerle temaslara başlarken, yönetime girmesi halinde ikinci başkan olarak görev yapacağı kaydedildi Fanatik | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Mert Nobre, iki farklı görüntüsüyle dikkati çekiyor. Türkiye'deki kariyerine F.Bahçe ile başlayan Brezilya asıllı futbolcu, sarı lacivertli forma ile 2,5 sezon boyunca golcü bir profil çizdi. 2003-04 sezonun devre arasında transfer olan oyuncu, bu takımda 107 resmi maça çıkarken, 55 gol kaydederek önemli bir başarıya imza attı. Buna karşılık siyah beyazlı forma altında 125 ile daha çok maça çıkan Nobre, takımına sadece 38 gol kazandırabildi. Eski takımı ile ligde yarım sezonda 12 gol atabilen deneyimli futbolcu, Beşiktaş'ta ise oynadığı dönem boyunca bu sayıyı hiç yakalayamadı. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Demirören'i arayan Erkan'ın, "Böyle bir ekonomik krizde kulübe sahip çıkmanız ve bunun sonucu olarak sezonu iki kupayla tamamlamanız sonucunda omuzlara alınmanız gerekirdi. Ancak Beşiktaş'a hiç yakışmayan olaylara maruz kaldınız. Bir Beşiktaşlı olarak bunu hazmedemiyorum ve göreve devam kararı vermenizi sonuna kadar destekliyorum" dediği öğrenildi | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Daha önce A Milli Takım için forma giymek istediğini açıklayan Ekrem Dağ, Avusturya Milli Takımı`na çağrıldı. Daha önce Avusturya Ümit Milli Takımı’nda oynayan ve FIFA’nın yeni kurallarına göre A Milli Takım’da görev yapma şansı doğan yıldız oyuncu, Fatih Terim’in çağırması durumunda Türkiye için ter dökebileceğini dile getirmişti. Avusturya Milli Takımı’ndan yoğun bir baskı gördüğü belirtilen Ekrem’in, A Milli Takım’dan da çağrı gelmeyince tercihini diğer yönde kullandığı bildirildi. Fanatik | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() TFF A2 Ligi`nde Beşiktaş`ı konuk eden Bursaspor, rakibine 3-1 yenilirken, taraftarlar Sergen Yalçın`a başta olmak üzere rakibine küfürler savurdu. Beşiktaş`ın attığı gollerden sonra küfürlü tepki veren ve Sergen Yalçın`a maç sonunda da küfür eden Bursasporlu taraftarların bu görüntüsü hoş karşılanmadı. Beşiktaş A2 takımı antrenörü Sergen Yalçın bu durum karşısında şunları söyledi: "Zorlu bir deplasman olacağını biliyorduk. Bursaspor takımı mücadele eden, hırslı ve agresif bir ekip. Kazandığımız için mutluyuz. Bizim için bir skor oldu. Ancak Bursaspor taraftarlarının bu kadar agresif davranmasını anlayamadım. Bana ve futbolcularımıza ağır küfürler edilmesini taraftarlara yakıştıramadım. Bağıran 4 - 5 tane taraftarı da Bursaspor taraftarı olarak nitelendirmek de yanlış olur. Ancak burada top oynayan çocuklara ana-avrat küfür etmek, hoş olmayan bir olay. Galibiyetin sevincini burada yaşayamadık. İstemediğimiz olaylar oldu. Keşke onlar kazansaydı da küfür olmasaydı. Kazandığımız galibiyetin bir anlamı olmadı" Sergen, maçın değerlendirmesini ise şöyle yaptı: "Bursaspor güçlü bir ekip. İlk yarıda da güzel bir organizasyonla golü buldular. Ancak bizim takımımız fizik olarak daha iyi olduğu için oyunun ilerleyen bölümlerinde maça hakim oldu. Sonuç olarak da maçı galibiyetle tamamladık" Hürriyet | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |