![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem seviyoruz seni beşiktaşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya arkadaşlar aynı puana sahip olduğumuz eziklerden neden puan cetvelinde gerideyiz sıralamada genel averaja değil takımların birbiriyle oynadıkları maça bakılıyor diye biliyorum
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İtalyan oyuncumuz Matteo Ferrari'nin doğum günü pasta kesilerek kutlandı. Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile oynayacağı maç için kampa giren Futbol Takımımız'da İtalyan oyuncumuz Ferrari'nin doğum günü Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, teknik heyetimiz ve oyuncularımızın katılımıyla yapıldı. 30 yaşına giren Ferrari'ye nice mutlu yıllar dileriz. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu doğum günleri bitmiyor bir türlü her hafta pasta yiyolar :d
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her hafta pasta yiyorlar sonra bağırsak enfeksiyonu ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |