![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | resmen özetlemişsin beşiktaşımızın bu seneki halini aynen katılıyorum...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne yapıp edip fark atmamız lazım90 dak gol kovalamalıyız
__________________ . | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tello Ernst Ve Bobo'ya Cok büyük İşler düşüyor | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | skor 2-0 | ||
| |
| | #7 | ||
| beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kadro güzel İnş mustafa hoca bi deişiklik yapmas..
__________________ BeşiktAŞK | ||
| |
| | #8 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | hücum oyununu 90 dkya yaymalıyız..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Beyler allahin izniyle bu maci net bir skorla kazanacagiz,malum cska suanda doping sokunda,bunu atlatmasi cok uzun sürer.bu kafayla top mop oynayamazlar bize karsi,kaldiki oynasalar kac yazar iddaa ediyorum bjk miz bu haliyle mac kaybetmez hicbir takima | ||
| |
| | #10 | ||
| H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | *************Rüştü************ Toraman***Sivok***Ferrari***İsmail **************Fink************ **********Ernst*************** ***************Tabata******** Nihat*********************Tello ************Bobo************ Nihattan gol ve asistler bekliyorum...Rakibin sol kanat felç..Berezutsky oynamıyor.Nihat Bobo yu araya kaçırabilirse farka gideriz...Holosko ile Delgado olacktı tam ikisinin maçıydı..Fink'inde Dzagoev'i kitlemesi lzm.En çekindiğim oyuncu...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |