![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Beşiktaş`ın genç futbolcusu Batuhan Karadeniz`i almak istediklerini söyledi. Çalımbay, "Batuhan da gelmek istiyor" dedi. Ara transferde kulüp bütçesini sarsmadan en fazla 3 futbolcu almak istediklerini belirten Rıza Çalımbay, bu konuda çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Romanya`da bir futbolcuyu izlediklerini açıklayan Çalımbay, geçen sezon Eskişehirspor`da kiralık olan Beşiktaş`ın genç futbolcusu Batuhan Karadeniz`i de renklerine bağlamak istediklerini ifade ederek, "Hem ligde hem de kupada iyi yerelere gelmek istiyoruz. Mevki olarak orta sahaya ve forvete futbolcular alacağız. Butuhan Karadeniz ile de görüşmelerimiz sürüyor. Batuhan gelmek istiyor, biz de almak istiyoruz. İnşallah gelir ve takıma faydalı olur" diye konuştu. Dha | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | denizli kullan şu batuhanı be nobreyi sokacağına onu sok ısındır adamı takıma nobreden daha kötü değilya | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | nobreden daha kötü değil daha iyi. eldekinin kıymeti elden gidince anlaşılır. cska maçında pivot forvetimiz yoktu toplara kafa vuucak diyorsun batuhanı kadroya almıyorsun. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bizde böyle kör ölür anca ozaman badem gözlü olur. batu gidicek bir takıma parlıcak bakakalıcaz. batuhanın yanlışları yok mu elbette var ama sorunsuz adamı bende oynatırım. luce sergeni pascalı ahmet dursunu ilhan m. ı idare etti maximum faydayı aldı. batuhandan yararlanamıyorsak batuhandan çok denizli ve yönetimin suçu var. son olarak denizli sanlı kaptana kovacevic imiz yok demiş batu var orda daha neyin peşindesiniz. bizi alır uçurur demiyorum ama nihat kadar şans verilse gol sorunumuza ilaç olur. makakulanın kayseriye olduğu gibi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yarin birgün olur Batuhan rakiplere gider..anlamak mümkün degil..Neden korkuyoruz gencleri oynatmayi..hep kisa vadeli basarili olmak istiyorlar...sikildim böyle durumlardan Simdi bu haberler cikti gel gör hafta sonu M.Denizli inadina oynatir.. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bır ornek daum kolndeyken 16 yasındayken ıstıyordu en yakın fırsatta kaparlar
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | batuhan yerine sana nobreyi verelim riza abi
__________________ | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Denizli 10 tane defans oyuncusu ile oynuyor Batuhani ne yapsin?
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu Cagla tarafından (09-12-2009 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |