![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | rüştü ye yapılanlar çok ayıptı evet ama bnce rüştü abartmaya bşladı zırt pırt böyle konuşçaksa bütün beşiktaş taraftarını kapsıycaksa söyledikleri ve yediği gollerde bnm hatam yok bnce takım yedi sadece ben değil dicekse olmaz bu iş bu kadar deneyimli bir sporcu rüştü kendisinide severim ama biraz aynaya baksın bütün beşiktaş taraftarı yuhalamadı onu bunları unutsun artık dile getirmesin onada yakışan bu olur
__________________ | ||
| |
| | #2 | ||
| .::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özellikle Manu maçından sonra Rüştüye söylenen hiçbir olumsuz sözü kabul etmem.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Rustu gibi kaleci mi varya Turkiyede!! Seni seviyoruz Rustu !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rüştünü yaptıkları türk futboluna kattıkları ortada kimse inkar edemez ama herşey zamanında güzeldir artık yerini gençlere devretme zamanı geldi bence... ![]() | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beşiktaş’ta Delgado’nun dönüşüyle birlikte ortaya çıkan kriz, gündemin ilk sırasında yer alıyor. Antrenmanlardaki görüntüsüyle dikkatleri üzerinde toplayan Arjantinli futbolcunun, ligin ikinci yarısında takıma dönmesi kesinleşti. Kulislerde, Denizli’nin Tabata’yı gözden çıkardığı konuşuluyor. Ancak işin bir de yönetim boyutu var... Sezon başında Başkan Yıldırım Demirören’in büyük umutlarla ve önemli bir maliyetle kulübe kazandırdığı Brezilyalı futbolcunun gönderilmesine sıcak bakmıyor. Son kararı kim verecek? Demirören’in, “Tabata’yı göndermeyelim” diye görüş bildirmesi halinde, teknik heyetin rotayı Rodrigo Tello’ya çevireceği ve yolların ayrılacağı bildirildi. Ancak futbol takımın tüm yönetimini teknik heyete bırakan Başkan’ın, Denizli’nin işine karışmadığı ve önemli kararları birlikte aldıkları biliniyor. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabata dururken tello yu göndermek buda iyimiş valla :@ beklenirsenden demirören beklenir bari yaptığı yanlıştan dönmesini bil yaaa çok mu şey istiyoruz senden...
__________________ BO Q7 niz =)) | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne tellosu ya..... geçen seneki şampiyonlukta büyük pay sahibi. takımı kendisi sırtlarken 900 bin dol. alır yatanda milyon yüroları alırsa ben de kazan kaldırırım tabii ki. İLK YARININ SONUN DA TABATA VE BAŞKANI BU BEŞİKTAŞTAN GİDECEK. | ||
| |
| | #8 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demirören ve Denizli den her türlü halt beklenir.! | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | EĞER TABATA DURUP TELLO GÖNDERİLİRSE YAZIKLAR OLSUN...
__________________ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |